Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 42, 4 soveværelser, 146 m²

Plads til hyggelige stunder inde og ude

Udsigt til grønningen og stort samtalekøkken med udgang til en dejlig terrasse gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder i solen, mens børnene leger i Grønningen.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette svanemærkede hjem i to etager giver dig 146 kvm hjerterum med fire værelser. Her kan du nyde de varme dage både i for- og baghaven med en stor kop te. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor du kan skabe nye minder med dine kære.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport, så du kan læsse dagligvarerne af i tørvejr. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget.

Entré

Du træder ind i den hyggelige entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Fra entréen har du indgang til den store gennemlyste opholdsstue. Her kommer naturen helt ind i stuen gennem det store glasparti med dør ud til for- og baghave. Den aflange stue giver dig stor fleksibilitet, da du både har plads til de store middage eller ren afslapning efter en lang dag, hvor du bare har brug for at lade tankerne flyve.

Køkken/alrum

I dette hjem får du et ægte samtalekøkken, som er en del af stuen. Så mens du laver middagen kan du snakke med gæster ved bardisken eller hjælpe børnene med deres lektier.

Værelser

Førstesalen byder på en soveafdeling med hele fire værelser og stigende lofthøjde. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og her er god plads til at indrette med garderobeskabe alt afhængig af dit behov.

Badeværelse

I dette hus har du to gode badeværelser med bruseniche i skandinavisk design. Det første badeværelse er placeret i praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let kan tage et varmt bad efter en kold efterårsdag skoven.

Terrasse

Med to gode terrasser har du rig mulighed for at finde en god plads i solen. Baghaven ligger ud til det det charmerende samlingspunkt, Grønning, så du kan let holde øje med børnene.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
146 m²
Grund
146 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.139 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere