amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 41,

Hjemlig hygge i naturskønne omgivelser

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
127 m²
Pris
3.595.000 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 41,

Hjemlig hygge i naturskønne omgivelser

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét rummeligt plan, stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten over engen.

Helt ud til engen og med udsigt over skoven, finder du dit nye svanemærkede hjem på 127 kvm. Denne endebolig har tre soveværelser og masser af naturligt lys fra det ekstra vindue i gavlen i stuen. Her har du gode sociale arealer både indenfor og udenfor, som er bundet sammen af det enestående vinduesparti i stuen. Mens det gode sommervejr både kan nydes på terrassen i forhaven eller i baghaven.

Velkommen til din nye hverdag

Har du bil, kan du parkere lige for hjemmet på din private p-plads, så dagligvarerne ikke skal bæres så langt. Ved indgangen finder du også et skur, så cyklen let kan stilles væk, og ikke står midt på trædestien, der går gennem forhaven og hen til hoveddøren.

Entré

Du træder ind i hjemmets entré, hvor der er et praktisk indhak til enten skoene eller indretning med garderobeskabe. Fra entréen har du et fantastisk kig gennem hele huset og ud over engen, som gør, at du altid nyder at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem det store gulv-til-loft vindue. I stuen har du mulighed for at maksimere dagslyset ved tilkøb af ovenlysvinduer. Stuen giver god plads til hyggelige stunder med familie og venner, hvor du kan se årstiderne skifte fra sofaen.

Køkken/alrum

Køkkenet er i slidstærke materialer og du har mulighed for at tilkøbe en køkken-ø, hvis du ønsker ekstra køkkenbordsplads. Samtidig er her god plads til at være kreativ, når der kommer gæster på besøg.

Værelser

I det lyse hjem finder du to soveværelser, hvor der er mulighed for at indrette med skabsvægge. Mens det sidste værelse har udsigt over engen.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På den sydvendte terrasse er der god mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge med venner og familie eller du kan koble helt af med en god bog, mens du nyder udsigten til skoven og engen.

Materialer og interiør

Rækkehuset har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Endeboligen er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er som minimum af energimærkning A.

Faciliteter

I bryggerset finder du vaskesøjlen, hvor det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en dag ude i naturen. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Omkranset af vild natur ligger Drabæk Huse, der byder på trygge rammer for familielivet. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag med svanemærkede rækkehuse. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os