Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 32, 4 soveværelser, 146 m²

Plads til udfoldelse og beskidte gummistøvler

Udsigt til lavningen og stort køkken/alrum med udgang til en dejlig terrasse gør dette hjem til noget helt særligt. Glæd dig til hyggelige stunder i solen, mens børnene leger i området.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette svanemærkede hjem på 146 kvm hjerterum med tre værelser i to etager. Her kan du nyde de varme dage både i for- og baghaven med en god kop kaffe. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Du træder ind i den hyggelige entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her kommer naturen helt ind i stuen gennem det store glasparti. Den aflange stuen giver stor fleksibilitet, og her er plads til at stille et langbord op ved festlige lejligheder.

Køkken/alrum

I dette hjem får du et ægte samtalekøkken, som er en del af stuen. Mens du ordner maden kan du snakke med børnene, som sidder ved disken og laver deres lektier.

Værelser

Soveafdelingen finder du på førstesalen med fire værelser og stigende lofthøjde, så du får god rumfølelse. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov.

Badeværelse

I dette hus får du hele to badeværelser ligger i indbydende skandinavisk design med bruseniche. Badeværelset i stuen er praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let kan komme af med mudrede sko eller tage et varmt bad efter en regnfuld løbetur.

Terrasse

Fra stuen er der udgang til terrassen i både den sydvendte forhave og baghaven, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i solen. Fra terrassen kan du nyde udsigten over grønning og hele det grønne nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
146 m²
Grund
146 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere