Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 28 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 28, 5 rum, 150 m²

Uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
150 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Drabæk Huse 28, 5 rum, 150 m²

Uforstyrret udsigt til grønne omgivelser

Sol hele dagen, hyggelige terrasse i både for- og baghaven, høj til loftet, udsigt til grønningen venter dig i dette hjem. Denne svanemærkede gavlbolig giver plads til livet både inde og ude.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette svanemærkede hjem på 150 kvm hjerterum med fire værelser i to etager. Her kan du nyde de varme dage både i for- og baghaven med en god kop kaffe. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, hvor du har mulighed for at tilkøbe en carport. Gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for dig og naturen.

Entré

Selvom du er den første til at komme hjem, så føles her aldrig tomt, da der er masser af liv og leg i nabolaget - blot et stenkast fra din hoveddør. I den hyggelige entré finder du trappen, der går op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her trækkes naturen helt ind i stuen gennem det store glasparti. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve.

Køkken/alrum

Som en del af stuen ligger køkkenet, som har en bardisk, der vender ud mod stuen. Her kan du lave mad, mens børnene sidder og laver deres lektier.

Værelser

Førstesalen byder på soveafdelingen med hele fire værelser. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov, mens den stigende lofthøjde giver en skøn rumfornemmelse.

Badeværelse

I dette hus får du hele to badeværelser ligger i indbydende skandinavisk design med bruseniche. Badeværelset i stuen er praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let kan komme af med mudrede gummistøvler eller tage et varmt bad efter en regnfuld løbetur.

Terrasse

Fra stuen er der udgang til din dejlige terrasse og have, hvor der er god plads til at nyde de lune sommeraftener med grill og hygge. Er vindretningen ikke med dig, kan du altid flytte om til den hyggelige og sydvendte forhave, hvor du kan nyde aftensolen.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere