Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Grønt fokus

Et bæredygtigt hjem er godt for dig og din familie

Og for samfundet og de kommende generationer. Derfor skaber vi nabolag, hvor mennesker kan interagere optimalt med hinanden og miljøet. Vi udforsker nye teknikker, og udvælger byggematerialerne med omhu for at skabe hjem, som er gode for både beboerne og planeten.

Bæredygtige hjem og nabolag

Vi bygger hjem,  der giver mulighed for en bæredygtig livsstil. Vores byggerier er ressourceeffektive, og bygges med materialer, der er trygge for mennesker og miljøet; men det er i sig selv ikke nok til at sikre en bæredygtig fremtid.

Derfor ser vi længere end selve byggeriet, og skaber nabolag med fokus på sociale og miljømæssige værdier. Vi skaber nabolag, som indbyder til at mødes med naboerne, hygge med familie og venner, og hvor det er nemt at agere for miljøets bedste. Helt enkelt, nabolag, hvor mennesker trives. Ved at lytte til de nye beboere, og samarbejde med kommuner og lokale aktører, kan vi skabe nabolag, som har en positiv indflydelse på det nære fællesskab og samfundet som helhed.

Vi arbejder aktivt for at møde den øgede efterspørgslen på nye hjem, som er et resultat af den stigende urbanisering. Når du er flyttet ind i et nabolag skabt af os, vil du blive mødt af grønne områder, der skaber et hyggeligt og hjemligt miljø. Men hvad du måske ikke tænker på er, at disse grønne områder samtidig bidrager til den lokale biodiversitet. Små, grønne oaser udgør såkaldte stepping-stones for planter og dyr, og er med til at skabe liv. De grønne områder modvirker også resultaterne af klimaforandringer, såsom temperaturstigninger og risiko for oversvømmelser – og samtidig fungerer de som støjdæmpere.

Et sundt indeklima er afgørende for et bæredygtigt hjem. Alt fra udformningen af ventilation og varmereguleringssystemet, til valg af vinduer og deres placering, og alle øvrige materialevalg er vigtige for indeklimaet. At fokusere på anerkendte miljøcertificeringer er en del af vores strategi, så vi løbende kan optimere og sikre, at vores nabolag og hjem lever op til kravene, både nu og i fremtiden.

Et bæredygtigt hjem er en garanti for, at det er lavenergibyggeri med godt indeklima, en miljøoptimeret byggeproces, og at alle materialevalg er taget med henblik på dit, din families og miljøets sundhed.

Hvad betyder Svanemærket for dit hjem?

Find ud af hvordan Svanemærket er med til at gøre dit nye hjem mere miljøvenligt. Læs mere