Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 90, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Terrassehygge og tre soveværelser

Velkommen hjem til et rummeligt rækkehus på 120 kvm og hygge i familievenlige omgivelser. Slå benene op i den hyggelige sofakrog og glæd dig til at skabe gode minder i lyse, svanemærkede rammer.

Dette svanemærkede hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Rækkehuset byder på tre gode soveværelser, et lyst Svane Køkkeni høj kvalitet samt en stor stue. Vedbæk Park Vest danner rammen om en familievenlig og aktiv hverdag, med masser af lys og luft, tæt på centrum og blot en kort gåtur til Øresund.

Entré

Du træder ind i en entré med gode, funktionelle løsninger. Her har du mulighed for at indrette et bryggers med plads til overtøj og sko. Her finder du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske og tørre håndklæderne efter en eftermiddag på stranden.

Køkken

Hjemmet har et smukt Svane Køkkeni lyse farver. Som standard byder køkkenet på flotte hvide låger samt bordplade og energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du muligheden for at personligere med gode tilvalg, så du kan skabe det køkken, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge en sort boldplade og sorte underskabe, mens overskabene forbliver hvide. På den måde fremstår de sorte skabe som et flot møbel, der står i kontrast til de hvide omgivelser.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkken/alrummet og her er spændende indretningsmuligheder. Du kan med fordel indrette en hyggelig sofakrog tæt på de store gulv-til-loft vinduer, så du kan nyde udsigten til fredskoven.

Badeværelse

Hjemmet byder på et gæstetoilet samt et badeværelse, der begge er indrettet med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og tidløse, lysegrå fliser.

Soveværelser

På førstesalen finder du en dejlig soveafdeling med tre soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe, efter dine egne behov og ønsker. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve og to af dem har udgang til en franskaltan, hvor du kan lufte dynerne og nyde udsigten til nabolaget.

Terrasse

Du finder en terrasse med have i naturlig forlængelse af hjemmets stue. Terrassen er vestvendt, så du kan nyde den solrige dage i godt selskab. Den private have ligger ud til en grøn kile, så børnene har god plads til at lege i det grønne.

Faciliteter

I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima. Ved indgangen til dit nye hjem vil der blive anlagt en parkeringsplads, så du nemt kan komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
143 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere