Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Få et personligt møde

Få et personligt møde om dit nye hjem

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning og vi kan hjælpe dig med at finde frem til drømmeboligen.


Fordelene ved et personligt møde

  • Du sparer tid
  • Du får et omfangsrigt indtryk af dine muligheder
  • Mødet er uforpligtende
  • Vi skaber tryghed for dig som køber og hjælper dig sikkert gennem købet. 


Personlig fremvisning

Der er flere fordele ved at få en privat fremvisning. Ofte er der flere besøgende til vores åbent hus- arrangementer og da vi gerne vil hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi at du bestiller et personligt møde med vores salgsteam. På den måde kan vi give dig et helt uforpligtende indblik i alle vores projekter og dine muligheder hos Bonava.


Book et møde i dag

Hvad enten du har en klar ide om dine ønsker eller blot vil høre om dine muligheder, vil vi til et personligt møde kunne fortælle dig om de forskellige boliger, nabolaget og byens muligheder.

Du kan også komme på rundtur med en salgsansvarlig, der kan vise dig vores igangværende samt kommende projekter.

Bonava ledige job karriere


Økonomisk overblik med Nykredit

Vi tilbyder gratis økonomisk rådgivning af vores samarbejdspartner, Nykredit, der er eksperter i at skræddersy tilbud, der passer præcis til dine behov og den bolig, du vil købe. 

For at du kan få den bedste vejledning, som passer til dit boligkøb, samarbejder vi med lokale filialer, der har mest kendskab til projektet og lokalområdet. Det giver bedst overblik over finansielle muligheder.

Nykredit har forhåndsgodkendt alle projekter. Det gør købsprocessen overskuelig og mindre tidskrævende, og du kan også få stillet en gratis bankgaranti.
 

Kontakt os for at booke et møde i dag:

Klik herunder på tlf. nr. eller på e-mail

Salgsteam
Salgsteam

Søger du nyt hjem?

+45 7230 1049