For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Få et personligt møde

to kvinder taler om at købe nybyggeri

Få et personligt møde om dit nye hjem

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning og vi kan hjælpe dig med at finde frem til drømmeboligen.


Fordelene ved et personligt møde

  • Du sparer tid
  • Du får et omfangsrigt indtryk af dine muligheder
  • Mødet er uforpligtende
  • Vi skaber tryghed for dig som køber og hjælper dig sikkert gennem købet. 


Personlig fremvisning

Der er flere fordele ved at få en privat fremvisning. Ofte er der flere besøgende til vores åbent hus- arrangementer og da vi gerne vil hjælpe dig bedst muligt, anbefaler vi at du bestiller et personligt møde med vores salgsteam. På den måde kan vi give dig et helt uforpligtende indblik i alle vores projekter og dine muligheder hos Bonava.


Book et møde i dag

Hvad enten du har en klar ide om dine ønsker eller blot vil høre om dine muligheder, vil vi til et personligt møde kunne fortælle dig om de forskellige boliger, nabolaget og byens muligheder.

Du kan også komme på rundtur med en salgsansvarlig, der kan vise dig vores igangværende samt kommende projekter.

Bonava ledige job karriere


Økonomisk overblik med Nykredit

Vi tilbyder gratis økonomisk rådgivning af vores samarbejdspartner, Nykredit, der er eksperter i at skræddersy tilbud, der passer præcis til dine behov og den bolig, du vil købe. 

For at du kan få den bedste vejledning, som passer til dit boligkøb, samarbejder vi med lokale filialer, der har mest kendskab til projektet og lokalområdet. Det giver bedst overblik over finansielle muligheder.

Nykredit har forhåndsgodkendt alle projekter. Det gør købsprocessen overskuelig og mindre tidskrævende, og du kan også få stillet en gratis bankgaranti.
 

Kontakt os for at booke et møde i dag:

Klik herunder på tlf. nr. eller på e-mail

Salgsteam
Salgsteam

Søger du nyt hjem?

+45 7230 1049