Bliv nubygger

Køb en indflytningsklar bolig og få det hele med det samme

Lige nu tilbyder vi nybyggede boliger helt uden ventetid. Du får en helt ny og indflytningsklar bolig i et allerede etableret nabolag. Som noget helt særligt sørger vi også for en flyttepakke, så du kan komme godt på plads i dit nye hjem. Flyttepakken kan ikke kombineres med andre rabatter.

✓ 30.000 kr. gavekort til nye møbler

✓ Gratis flyttehjælp

✓ Bo gratis i 3 måneder

siteassets/_campaigns/nubygger--flyttepakke/filmhusene-nubygger-2000x1300-ny.jpg

Filmhusene Nord, Flyvestation Værløse

Slå benene op på din terrasse i for- eller baghaven i et historisk og nabolag med fokus på det gode naboskab og aktiv udfoldelse. Velkommen til Filmhusene Nord som byder på 38 familievenlige rækkehuse i 2-3 plan fordelt over 100-152 m2.

Skriv dig op og få mere information
siteassets/_campaigns/nubygger--flyttepakke/vedbaek-park-ost-omraade-2000x1300.jpg

Vedbæk Park Øst

Find løbeskoene frem til en løbetur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park Øst byder på 53 arkitekttegnede og miljøvenlige rækkehuse i 2-3 plan fordelt over 120-161 m2 i smuk natur og trygge nordsjællandske rammer.

Skriv dig op og få mere information

  


Bæredygtige hjem

Et sundt hjem og godt indeklima er væsentlige forudsætninger for et godt liv, og derfor har vi fokus på at skabe bæredygtige hjem og nabolag. Vi har valgt at svanemærke alle vores rækkehuse og flere lejlighedsprojekter. Det er din garanti for, at det er lavenergibyggeri med godt indeklima, en miljøoptimeret byggeproces, og at alle materialevalg er taget med henblik på dit, din families og miljøets sundhed. Det giver god, grøn samvittighed og en fornuftig boligøkonomi.

Bonava Salgsteam
Bonava Salgsteam

+45 7230 1049