Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Online boligforening

Online boligforening og det praktiske fællesskab

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Her kan du altid holde dig opdateret, og dele stort som småt med dine naboer. Velkommen til den online del af nabolaget.

Hos Bonava er naboskabet ikke bare noget, der skabes ved sidste penselstrøg. Det er sådan alting begynder. Og det er også sådan, at ventetiden til dit nye hjem føles lidt kortere. Når byggeriet starter, bliver du inviteret til at deltage i en gruppe i Borigo, som er dit online nabolagsportal. Her får du løbende information om projektet, billeder fra byggepladsen, og holdes opdateret om arrangementer. Endnu vigtigere er, at du kan se, hvem dine naboer er.

Snakken plejer hurtigt at udvikle sig mellem de kommende naboer i disse grupper, og alt fra børnepasning til grillfester bliver livligt diskuteret og aftalt, inden de nye hjem står færdig.

Alt samlet ét sted

Den fælles online platform er designet til at facilitere det praktiske fællesskab mellem naboer. Her får du al information om din boligforening samlet ét sted. Du kan se, hvem der er dine naboer, let kontakte dem, booke fælleslokale og andre faciliteter, finde alle vigtige dokumenter og meget mere. Alt er søgbart, sikkert gemt og altid tilgængeligt – også fra mobilen.

Spørg dine naboer

Ønsker du, at nogen vil holde øje med din bolig, mens du er på ferie? Måske nogen har fundet din tabte handske eller nøgle? Med Borigo kan du let spørge dine naboer. De deler ofte de samme udfordringer som dig, og sammen er I med til at skabe et bedre og mere trygt nabolag.

Skab fællesgrupper

I Borigo kan I skabe grupper, så de praktiske hverdagsopgaver bliver lettere og billigere, for eksempel gennem en fællesordning for vinduespudsning. Mødregrupper, fodboldhold m.m. er også oplagte grupper – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Eller hvad med at planlægge den årlige fastelavn for nabolagets mange børn?

Et praktisk fællesskab

Borigo er for dig og dine naboer. Portalen er brugervenlig og overskuelig, så du hurtigt kan få adgang til din beboermappe, dele og kommunikere med dine naboer, og holde dig orienteret.

Borigo er et nemt værktøj til at skabe et praktisk fællesskab, og det gør hverdagen lidt nemmere. Og du får næsten ikke bedre rammer for et godt naboskab, hvor man selv kan vælge i hvor stort et omfang man vil deltage. Enkelt og nemt.

siteassets/landingpages/nye-nabolag/nabolag-interview-puff.jpg

Bonava skaber online nabolag

Mads Enghoff, marketingchef hos Bonava, fortæller om, hvordan køberne er med til at skabe deres kommende nabolag helt fra starten. Bonava inviterer nemlig alle købere med i et online community, hvor de kan møde deres nye naboer og være med til at danne rammerne for et nyt nabolag.

Se videoen på YouTube