For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Casper og Sisses historie

Moderne køkkenalrum i Kystengen i Køge

Vi glæder os generelt til et nybygget hjem, som vi har været med til at skabe. Det føles virkelig som vores eget.

Parret Casper og Sisse bor i en treværelseslejlighed på Vestamager. De ønsker sig et større hjem med mulighed for at stifte familie og rigelig plads til børnene og dem selv. Her fortæller de om deres valg af en 2-plans bolig i Kystengen.

Fra nysgerrighed til nøgler

Gennem en annonce faldt de over Kystengen; nybyggede, lyse og rummelige ejerlejligheder på Søndre Havn i Køge, hvor Casper i øvrigt selv er fra. Det triggede deres nysgerrighed, og nu står de til at overtage et nyt sæt nøgler i efteråret.

Det er et stort skridt, men vi har den rigtige fornemmelse. Vi er begge vokset op tæt på vandet, og det trækker i os at komme tilbage til mere natur.

Casper og Sisse

Boligejere i Kystengen

Plads og dagslys

Casper og Sisse har ikke været i tvivl, men det har da heller ikke været uden bekymringer at vælge nybyggeri.

”Man skal jo have tillid i sådan en proces. Vi så en model og plantegningerne. Det er kommunikation og fantasi for resten. Det er et sats, men vi er nu sikre på, at vi har satset rigtigt.”

Parret faldt for beliggenheden og planløsningen i deres kommende hjem. Med to plan er der plads til fremtiden, og tre værelser på førstesalen giver mulighed for flere legeaftaler på samme tid, mens de voksne kan være mere eller mindre uforstyrret nedenunder. Det unge par sætter pris på det forskudte plan i køkkenet, som skaber højde til loftet og får rummet til at føles større. Lysindfaldet er de også begejstrede for, da det løber igennem hele boligen og får mest muligt ud af dagslyset.

Er du interesseret i en bolig tæt på vandet?

Personlighed og nærhed til det vigtige

De har besluttet sig for nogle tilvalg, som sætter deres eget præg på det kommende hjem. Med nybyg bliver det dem, som giver boligen sjæl, og det betyder virkelig noget for dem. I forhold til beliggenheden kommer de tæt på vand, strand, centrum og ikke mindst tæt på den nye togstation og højhastighedsbane mellem København og Ringsted. Både Casper og Sisse skal pendle til København, men det bliver ikke det store problem med den nye jernbane. Fra den nye Køge Nord St. tager det kun 24 minutter til København H, og parret pendler gerne det stykke for at bo i Kystengen.

Køge har alt, som vi skal bruge. Det er ikke København, men det er lige tilpas til os. Natur og byliv er i gåafstand, og vi synes, at Køge er en virkelig hyggelig by med torvet, de gamle huse og havnen.

Casper og Sisse

Boligejere i Kystengen

Et stort men trygt skridt

Parret ser nu frem til at følge processen videre til hjemmet står klar. Det er en langsigtet beslutning at købe nybyggeri, men til gengæld har de nu god tid til at planlægge og brygge på idéer til indretningen i deres kommende hjem. Når man tager det store skridt tidligt i et projektbyggeri, vil der både være fordele og ulemper. Dog vægter det mest for Casper og Sisse, at de kan være med til at forme det indvendige udtryk.

”Vi følte os set og hørt hele vejen igennem. Bonava var meget imødekommende. Nogle gange sker der ting, som ingen rigtig er herre over. Der er tilliden igen vigtig, og vi fandt ud af det sammen.”