Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava Stories

Bonava ledige job karriere

Fortællinger fra vores medarbejdere

Hvordan er det at arbejde hos Bonava? De bedste til at svare på dette er selvfølgelig vores medarbejdere. Vi udvikler og skaber hjem og nabolag, og derfor har du mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver hos Bonava. Fortællingerne fra vores medarbejdere afspejler nogle af disse arbejdsområder.

Bonava ledige job karriere

En inkluderende arbejdskultur

Birgitte er tilvalgskonsulent i Bonava. Her fortæller hun blandt andet om et inkluderende arbejdsmiljø og om at gøre en forskel med sit arbejde.

Læs mere
siteassets/landingpages/job-og-karriere/goekhan-hjelm-400x400.jpg

Mere end bare at bygge boliger

Gökhan er projektleder i Bonava. Her fortæller han om den gode byggeproces, mulighederne for efteruddannelse og glæden ved at bygge hjem og nabolag.

Læs mere

Kom med Bonava på byggepladsen

Få et indblik i arbejdet på Bonava’s byggepladser.
Bonava ledige job karriere

Følg os på LinkedIn

Du kan holde dig opdateret omkring vores forretning og nye jobmuligheder på LinkedIn. Vi skaber hjem og nabolag, og vil gerne dele vores rejse med dig.

Følg os her