For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Interview med Birgitte

Bonava ledige job karriere

”Det er helt specielt, at se et nyt nabolag blomstre op”

Birgitte er en kreativ ildsjæl med en baggrund i design og arkitektur. Hun arbejder som tilvalgskonsulent og er en af drivkræfterne i Bonava. Her fortæller hun om glæden ved at bygge nabolag, et inkluderende arbejdsmiljø og om at gøre en forskel med sit arbejde.

Før Birgitte landede på den rette hylde hos Bonava, var hun først forbi en tegnestue, en møbelfabrik og Sjælsø. Birgitte forklarer: ”Grunden til at jeg valgte byggebranchen, har hele tiden været det med rummene, og det med at skabe noget nyt”

Som tilvalgskonsulent står Birgitte for selve kontakten og dialogen med kunderne. Birgitte uddyber: ”Jeg er faktisk med i processen helt fra start af, når vi udvikler et nyt projekt. Her vejleder jeg omkring valg af materialer og indretningen, og så møder jeg jo kunderne, når de skal til at indrette deres nye hjem.”

Birgitte har ansvaret for at imødekomme kundernes ønsker og behov, når de skal personalisere deres nye hjem. ”Når du har så meget erfaring som mig, så ved du godt, hvad der skal til, for at kunden opnår det ønskede resultat,” fortæller Birgitte og fortsætter: ”Vi samarbejder med arkitektbureauer, når vi skaber de ydre rammer for vores nabolag og hjem, men derefter skal vi implementere alle de rigtige detaljer i hjemmet og den helt rigtige rumindretning. Her skal vi kredse om detaljerne, så hvert enkelt hjem bliver noget helt særligt, og at det lever op til kundernes ønsker.”

Ledelsen lytter til en, og det er det, som er super fedt. Projekterne er jo vores allesammens lille baby.

Birgitte

Tilvalgskonsulent i Bonava

En inkluderende arbejdskultur

Hos Bonava er man aktiv gennem hele værdikæden fra landinvestering og projektudvikling til marketing og salg, henover produktion, og efter salg.

Det betyder, at der er en bred vifte af faggrupper blandt medarbejderne, som alle bidrager til fællesskabet. Birgitte fortæller: ”Vi arbejder jo i projektgrupper hos Bonava, og så har vi en meget inkluderende kultur, hvor alle medarbejderne har indflydelse. Her kommer alle med deres meninger fra deres forskellige faglige perspektiver. Så på den måde, er det super fedt, at have passioneret kollegaer, som alle sammen arbejder for at skabe det bedste resultat”.

Der er ingen tvivl om, at Birgitte brænder for arbejdet i Bonava. Hun uddyber: ”Ledelsen lytter til en, og det er det, som er super fedt. Projekterne er jo vores allesammens lille baby.”

Passionerede kollegaer, som gør en forskel

Hvis du spørger Birgitte, så er det kollegaerne, som gør Bonava til en helt speciel arbejdsplads. ”Jamen, det er alle de passionerede mennesker, som gør det til en god arbejdsplads. De er super dygtige alle sammen, og det er det, som giver det der kick, da vi allesammen har indflydelse på det overordnede resultat,” forklarer Birgitte og fortsætter: ”Hos Bonava kan du se, at de tiltag, som du har været med til at beslutte, også er nogle initiativer, som kunderne bliver super glade for.”

Kulturen hos Bonava er også præget af en vis travlhed. Birgitte uddyber: ”Vi er mange unge mennesker hos Bonava, og vi har travlt allesammen, men det er super fedt. Du har ikke en dag, som er ens.”

Hos Bonava er du med til at skabe nogle nye produkter. Det er nok en af grundene til, at en kreativ sjæl som mig, er endt her i byggebranchen.

Birgitte

Tilvalgskonsulent i Bonava

Vi lytter til kunderne

Birgitte er ikke i tvivl om, at hun har fundet den rette hylde hos Bonava. ”Hos Bonava er du med til at skabe nogle nye produkter. Det er nok en af grundene til, at en kreativ sjæl som mig, er endt her i byggebranchen.”

Et af de vigtigste aspekter ved arbejdet hos Bonava er kundernes ønsker og behov. Birgitte fortæller: ”Der er også hele aspektet med kunderelationen. Det synes jeg er ret spændende. Du får lov til at se, hvor glade kunderne bliver for resultatet. Det er jo nærmest det hele værd.”

Med arbejdet følger også en masse udfordringer, men på den gode måde. Birgitte uddyber passioneret: ”Undervejs skal du fortælle kunderne, hvorfor du har taget den her beslutning. Det kan være, at arkitekten har valgt en løsning, som ikke virker optimalt, men så finder jeg en god løsning på det alligevel.” Birgitte smiler og konkluderer: ”Vi lytter meget til kundernes behov og hjælper med at opfylde deres ønsker. Dette medfører tit et helt andet resultat end det oprindelige.”

Den kreative proces

Men hvad betyder det for Birgitte at bygge hjem og nabolag? ”Jamen, det er jo, at se de tilfredse købere og deres glæde over de detaljer, som jeg har fået med ind i deres nye hjem. At kunne se det færdige resultat og den kreative proces, der ligger bag. Det elsker jeg.”

Birgitte føler også, at hun gør en forskel med sit arbejde. ”Jeg føler, at jeg gør en forskel, når jeg kommer med mine input og idéer hos Bonava, og det gør vi stort set alle sammen i de små projektgrupper.”

Til spørgsmålet om, hvad hun elsker allermest ved sit arbejde, svarer Birgitte passioneret: ”Det er nok, at jeg får lov til at se, at kunderne får deres drømme opfyldt, ved at jeg hjælper dem med deres tilvalg. Og så er det jo også de passionerede kollegaer og samarbejdet med dem.”


Vil du vide mere om job og karriere i Bonava?

For mere information er du velkommen til at kontakte Poul Bjerre, der er ansvarlig for rekruttering i Danmark.

Telefon: +45 8230 5120.
E-mail: poul.bjerre@bonava.com.