Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Join our Journey

Vi er på en spændende rejse

Mød vores kollegaer

Vi skaber hjem og nabolag i 8 lande. Mød nogle af vores kollegaer i Bonava og hør deres fortælling om, hvorfor de arbejder i hos os. Join our journey.

Mød vores kollegaer

Vi skaber hjem og nabolag i 8 lande. Mød nogle af vores kollegaer i Bonava og hør deres fortælling om, hvorfor de arbejder i hos os. Join our journey.

Bliv en del af vores team

Vi er passionerede, positive og dedikerede til det vi laver. Vi udvikler os hele tiden og samarbejder på tværs af landegrænser. Med en åben og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaver samarbejder vi, og selvom vi arbejder hårdt, har vi det sjovt gennem hele processen.  

Høje ambitioner og bred ekspertise

Vi har høje ambitioner og vil skabe hjem og nabolag, hvor mennesker føler, at de hører til. Sammen har vi en bred vifte af ekspertise, som gør Bonava til et godt sted at udvikle sig, mens vi stræber efter vores ambitiøse mål.

Se ledige job
siteassets/landingpages/job-og-karriere/coffee-break-at-bonava-hq-1.png

Følg os på LinkedIn

Du kan holde dig opdateret omkring vores forretning og nye jobmuligheder på LinkedIn. Vi skaber hjem og nabolag, og vil gerne dele vores rejse med dig.

Følg os her

Du vinder meget praktisk viden ved at arbejde på en byggeplads.

Betina

Byggeleder

Læs mere

Vi er en nystartet virksomhed med en historie

Vi er en ny virksomhed med en stærk iværksætterånd. Men samtidig har vi en solid base som børsnoteret selskab med stærke finansielle resultater og en historie der strækker sig tilbage til 1930’erne. I dag er vi med til at sætte dagsorden i branchen, både nu og på den lange bane. Selv om vi er store og internationale, er vi en virksomhed med et stærkt fællesskab. 

Læs mere om os