For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Interview med Gökhan

”Jeg bygger, som jeg ville bygge derhjemme. Det er topkvalitet.”

Gökhan er uddannet tømrer, men han har altid vidst, at han ville arbejde som projektleder. Her fortæller han om den gode byggeproces, mulighederne for efteruddannelse og glæden ved at bygge hjem og nabolag.

Gökhan er ambitiøs. Han startede sin karriere som tømrer og blev senere tømrerformand og byggeleder hos MT Højgaard, inden han blev ansat hos Bonava. Gökhan fortæller: ”Jeg har altid gerne ville ende som byggeleder og efterfølgende som projektleder. Lige nu arbejder jeg som projektleder på en ny sag, som jeg kører igennem med hård hånd.”

Karrierevejen fra tømrer til projektleder har budt på en del efteruddannelse, og hos Bonava ser Gökhan gode muligheder for at udvikle sig fagligt. Gökhan uddyber: ”Udviklingsmulighederne er store, forbi du får lov til at komme på kurser og efteruddannelse. Jeg har blandt andet været med i en arbejdsgruppe i forbindelse med skabelsen af Bonava Construction Campus, der er et uddannelsesforløb som strækker sig over 2,5 år og som er udviklet i samarbejde med Dansk Byggeri. Det er super fedt, at vi bliver værdsat og efteruddannet på den måde hos Bonava.”

Spændende med en nystartet virksomhed

Gökhan var slet ikke i tvivl om, at Bonava var stedet for ham: ”Jeg synes, det er interessant, at Bonava er et nystartet firma, som er på vej til at blive rigtig store. Det er spændende, at jeg her kan være med til at sætte mit eget præg og være med til at udvikle og forbedre virksomheden. Det synes jeg, er virkelig tiltalende. Det med at være med til at bygge et nyt firma op, og samtidig gøre en forskel for vores købere,” fortæller en begejstret Gökhan.

Det tiltalte også Gökhan, at Bonava er med i hele byggeprocessen: ”Det at Bonava selv køber grundene, udvikler selv, projekterer selv, bygger selv og efterfølgende sælger selv. Du får hele pakken. Det synes jeg er vigtigt, at man har det i Bonava, fordi så er det de samme folk i firmaet, som kører projektet igennem hele vejen,” uddyber Gökhan.

Gensidig respekt på arbejdspladsen

Hvordan er det så at arbejde for Bonava? ”Personligt synes jeg, at det er godt. Jeg synes, at der er stor tillid og respekt fra chef til medarbejder. Du har din egen frihed, hvor du selv bestemmer, hvordan din arbejdshverdag skal hænge sammen. Selvfølgelig skal du udføre dine arbejdsopgaver, men så længe du gør det, så har du din egen frihed.”

Sammenholdet mellem kollegaerne fejler heller ikke noget. Gökhan beretter glad: ”Jeg synes, at der er en god respekt blandt kollegaerne, og så er der selvfølgelig også kammeratskabet, som vi har sammen. Når vi afholder arrangementer, så kan vi alle snakke og grine sammen. Vi hjælper også hinanden på projekterne også på tværs af faggrupper. Det synes jeg er super fedt, at vi kan hjælpe hinanden på den måde og udveksle erfaringer. Man ved, at man altid har nogen bag sig, som hjælper til, hvis der er behov for det.”

Pizzamøder efter fyraften

Bonava har også en masse sociale arrangementer for medarbejderne. ”Dem har vi faktisk rigtig tit. Både på tværs af afdelinger, men hver afdeling har også sine egne sociale aktiviteter. For eksempelvis afholder min afdeling pizzamøder en gang om måneden. Det hedder pizzamøder, fordi vi først afholder et produktionsmøde, og efterfølgende tager vi så ud og spiser sammen. Enten på et pizzeria eller en restaurant. Det er super godt. Der er selvfølgelig også julefrokosterne,” fortæller Gökhan og griner.

Kvalitet, sikkerhed og kundefokus

Som byggeleder i Bonava skal du også være enormt kundefokuseret. Gökhan uddyber: ”Jeg kan godt lide at omgås kunderne. Vi bygger jo de hjem, som kunderne har købt, og det er os, der overrækker nøglerne til dem. Jeg synes, at det er en stor oplevelse at gøre kunderne glade, siger Gökhan og fortsætter: ”Det, at de står overfor den projektchef eller byggeleder, som har været med til at bygge deres nye hjem, er en vigtig detalje. Vi kan tydeligt se, at de føler sig trygge, når vi står og forklarer, hvad vi har lavet til dem. Så kan vi se det store smil, når de får nøglen.”

Et andet væsentligt aspekt på byggepladsen er kvaliteten og sikkerheden. Gökhan forklarer: ”Jeg sætter stor pris på kvaliteten og sikkerheden under byggeprocessen. Jeg vil selvfølgelig gerne have, at vi udfører byggeprojektet helt uden ulykker. Derfor går vi meget op i sikkerheden. Kvaliteten går vi også meget op i, fordi vi vil gerne have at Bonava står for et godt produkt. Jeg bygger, som jeg ville bygge derhjemme, kan man sige. Det er topkvalitet. Sådan som jeg selv ville have det. Det bygger jeg også til andre.”

Glæden ved at bygge hjem og nabolag

Hos Bonava handler det om mere end bare at bygge boliger. Gökhan fortæller passioneret: ”At skabe et godt nabolag til kunderne og sørge for, at de får, hvad de ønsker. Det er vores vision. Det, vi sælger til dem. Det er også det, de skal have. Vi bygger ikke noget, som de ikke har købt. Det går vi meget op i. Så hvis salgsafdelingen har solgt dem noget på et billede, så er det også det, vi bygger efter. Det synes jeg er vigtigt, at vi lever op til: altså kundens behov.”


Vil du vide mere om job og karriere i Bonava?

For mere information er du velkommen til at kontakte Poul Bjerre, der er ansvarlig for rekruttering i Danmark.

Telefon: +45 8230 5120.
E-mail: poul.bjerre@bonava.com.


Bonava ledige job karriere

Følg os på LinkedIn

Du kan holde dig opdateret omkring vores forretning og nye jobmuligheder på LinkedIn. Vi skaber hjem og nabolag, og vil gerne dele vores rejse med dig.

Følg os her