Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 91, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Terrassehygge og Svane Køkken køkken

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor du kan invitere gode venner på en festlig middag.

Rækkehuset er boligtype A og godt beliggende ud til fredskoven. Hjemmets 120 kvm er effektivt udnyttet, og her har der været fokus på en bæredygtig hverdag i høj kvalitet. Hjemmet danner rammen om et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et badeværelse samt to terrasser, hvor du kan nyde solen både morgen og aften.

Entré

Du træder ind i entréen, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her har du muligheden for at indrette et walk-in-bryggers med integreret vaskesøjle og god plads til opbevaring. En praktisk detalje, så overtøjet, gummistøvlerne og handskerne er pænt gemt væk.

Køkken/alrum

Hjemmet byder på et flot Svane Køkkeni høj kvalitet. Køkkenet er praktisk indrettet i lyse farver og god køkkenbordplads, hvor du kan bage pandekager med børnene om søndagen. Ud fra køkkenet kan du indrette en fin spiseplads, hvor du kan samle venner og familie til festlige stunder.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens store vinduer giver rummet et enestående lysindfald og det er kun fantasien, der sætter grænser, for din indretning. Glæd dig til at slå benene op og se en spændende film i dit nye sofahjørne.

Gæstetoilet og badeværelse

Dette hjem byder på et gæstetoilet og et badeværelse. Gulvene er belagt med en klassisk flise og i hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Soveværelser

På første sal har du tre lyse værelser, hvor du kan skabe dit personlige hjem, med hyggelige indretningsmuligheder. Her har du også muligheden for at tilkøbe garderobeskabe, så dit tøj er godt opbevaret. En dejlig luksus i hverdagen.

Terrasse og have

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets terrasse og have, hvor det er muligt at indrette med havemøbler og en grill, så du kan nyde aftensmaden under åben himmel.

Faciliteter

På hjemmets østlige side har du din private p-plads. På denne side finder du også et praktisk skur, hvor du kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere