Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 88, 4 soveværelser, 160 m²

Indflytning etape 2: December 2020

Gavlbolig og eftermiddagssol på terrassen

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og dejligt åben indretning. Slå benene op og nyd udsigten over nabolaget fra sofaen i dette hjem med to terrasser, tagterrasse og stort køkken/alrum.

Dette er en stor boligtype B i tre etager på 160 kvm, som giver plads til familien med hele fire soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduet i stuen, et stort køkken og et åbent stueplan med udsigt over fredskoven i nabolaget.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en den nordiske stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem har du et stort køkken fra Svane Køkken med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet i med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du skydedøre ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger på gulvet. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst, skandinavisk design. På første og anden sal har du et dejligt badeværelse med bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I flere af værelserne har du en fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset.

Master bedroom

På anden og øverste etage kan du indrette dit eget master bedroom med walk-in-closet. Her har du også dit eget badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne op ud til den vestvendte terrasse og have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til opbevaring samt et skur i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
157 m²
Soveværelser
4
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere