Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 83, 4 soveværelser, 152 m²

Stort køkken og privat have

Kom indenfor i dit arkitekttegnede hjem, der er kendetegnet af nordiske detaljer og funktionelle løsninger. Slå benene op og nyd kaffen på en af dine to terrasser eller tagterrasse.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm, som giver plads til hele familien med en åben planløsning i stuen og udgang til for- og baghaven. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, et master bedroom på anden sal og to badeværelser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller måske blot have en bøjlestang til overtøjet.

Køkken

Dit køkken er indrettet med et tidløst, hvidt design fra Svane Køkken og med hårde hvidevarer fra Siemens af højeste energimærkning. Køkkenet er rummeligt og med god bordplads, så du kan bage boller og småkager sammen med de mindste.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af stuen og er gennemlyst. I den rummelige stue kan du nemt indrette med et langt spisebord og en dejlig sofakrog. Det er kun dine indretningsdrømme, som sætter grænsen.

Værelser

På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre regulære værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I det største soveværelse er der en lille altan, der er ideel til når dynerne skal luftes.

Master bedroom

På anden, og øverste etage, kan du indrette dit eget master bedroom med walk-in-closet. Her har du også et tilstødende badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor du kan slappe af med et magasin.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet, mens der er et badeværelse både på første og anden sal. Badeværelserne er indrettet med lysegrå fliser og bruseniche – og så er der naturligvis vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse og have

Fra stuen kan du åbne op til den vestvendte terrasse i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Haven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, som gør at du får en privat oase. Du kan også nyde morgenkaffen i den østvendte forhave, mens du sender børnene i skole.

Faciliteter og parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller ski.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
145 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere