Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 83, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Stort køkken og privat have

Kom indenfor i dit arkitekttegnede hjem, der er kendetegnet af nordiske detaljer og funktionelle løsninger. Slå benene op og nyd kaffen på en af dine to terrasser eller tagterrasse.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm, som giver plads til hele familien med en åben planløsning i stuen og udgang til for- og baghaven. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, et master bedroom på anden sal og to badeværelser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller måske blot have en bøjlestang til overtøjet.

Køkken

Dit køkken er indrettet med et tidløst, hvidt design fra uno form og med hårde hvidevarer fra Siemens af højeste energimærkning. Køkkenet er rummeligt og med god bordplads, så du kan bage boller og småkager sammen med de mindste.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af stuen og er gennemlyst. I den rummelige stue kan du nemt indrette med et langt spisebord og en dejlig sofakrog. Det er kun dine indretningsdrømme, som sætter grænsen.

Værelser

På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre regulære værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I det største soveværelse er der en lille altan, der er ideel til når dynerne skal luftes.

Master bedroom

På anden, og øverste etage, kan du indrette dit eget master bedroom med walk-in-closet. Her har du også et tilstødende badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor du kan slappe af med et magasin.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet, mens der er et badeværelse både på første og anden sal. Badeværelserne er indrettet med lysegrå fliser og bruseniche – og så er der naturligvis vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse og have

Fra stuen kan du åbne op til den vestvendte terrasse i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Haven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, som gør at du får en privat oase. Du kan også nyde morgenkaffen i den østvendte forhave, mens du sender børnene i skole.

Parkering og faciliteter

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller ski.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
152 m²
Byggegrund
121 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
5.607 kr.
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere