Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 72, 3 soveværelser, 126 m²

Indflytning etape 2: December 2020

Gennemlyst stueplan og tre soveværelser

Velkommen hjem til 126 kvm med plads til fordybelse for hele familien. Her bor du i nybyggede rammer i et familievenligt nabolag, der byder på små veje og en aktivitetssti, en kort gåtur fra Øresund.

Slå benene op i din sofakrog og nyd synet af børnene der leger i græsset. Dette hjem, der er en boligtype A, byder på et åbent stueplan, tre gode soveværelser samt et særligt flot lys over trappen. Rækkehuset er svanemærket hvilket betyder at du er sikret et sundt indeklima samt materiale i energiklasse A.

Entré

Du træder ind i praktisk entré, der er belagt med tidløse fliser. På højre side af rummet finder du en væg bestående af skydedøre, der åbner op for et flerfunktionelt bryggers. Her har du en vaskesøjle, så du hurtigt kan vaske og tørre træningstøjet efter en løbetur langs Øresund. Du har også muligheden for at vælge at få sat en bordplade eller en bøjlestand op i rummet.

Køkken

Til venstre for entréen finder du hjemmets køkken, der er af modellen "RAW" fra Svane. Køkkenet har god bordplads, så du kan eksperimentere med nye madopskrifter og imponere dine gæster med spændende retter. Som standard er køkkenet hvidt, men du har muligheden for at få indrettet et sort køkken i stedet, som ville stå flot i kontrast til det lyse hjem.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet og sammen skaber de to rum et gennemlyst stueplan. Stuen er kendetegnet af store vinduespartier der inviterer lyst fra nabolaget indenfor og giver rummet et fantastisk lysindfald.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der er indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. På førstesalen har du et badeværelse, der er indrettet i samme stil. Her har du også en moderne bruseniche, som er flisebelagt.

Soveværelser

På førstesalen finder du en separat soveafdeling med tre gode soveværelser. I alle værelserne har du muligheden for at få installeret garderobeskabe efter eget ønske. Derudover, er der udgang til en fransk altan fra to af værelserne, hvor du kan lufte dynerne inden sengetid. Helt specielt for dette hjem er at du får et flot lysindfald over trappen gennem store vinduer.

Terrasse

Hjemmet byder på stor sydvendt have med flisebelagt terrasse, hvor du har god mulighed for at nyde solens varme. På terrassen har du god plads til at indrette et udendørs køkken, så du kan få det meste ud af sommerhalvåret i haven og invitere familie og venner på en lækker sommermiddag.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima. Du har desuden et skur i forhaven, hvor der er plads til at stille cyklen, barnevognene eller måske en havkajak.

Parkering

Du finder en privat parkeringsplads til din bil foran dit nye hjem. På den måde er bilen altid tæt på din hoveddør, så du nemt kan komme af med shoppeposerne eller indkøbsvarerne efter en tur ind i byen. Har du mere end en bil eller får du gæster, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere