Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 71, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Stjernekig fra tagterrassen og fire soveværelser

Slå benene op i din sofakrog eller nyd en kop kaffe i morgensolen i dit nye uno form køkken. Med et hjem i Vedbæk Park Vest bor du i et roligt og familievenligt nabolag, en kort gåtur fra Øresund.

Dette hjem byder på 160 kvm fordelt på tre etager med fire soveværelser, en stor privat tagterrasse og et åbent stueplan. Glæd dig til at bo i nybyggede rammer, hvor du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse og derfor kan bruge mere tid på netop det, der gør dig glad i hverdagen.

Entré

Du træder ind i dit nye hjem fra den flisebelagte forhave og ind i en flerfunktionel entré. På den ene side har du direkte adgang til køkkenet og på den anden finder du en væg af skydelåger, der skærmer for et bryggers. Her finder du en vaskesøjle med vaskemaskine samt tørretumbler, så du hurtigt kan vaske og tørre håndklæderne efter en tur på stranden.

Køkken

I forlængelse af entréen finder du køkkenet, der er fra Svane og er af modellen "RAW". Køkkenet er hvidt som standard, og byder på god bordplads, så du kan udfolde dine kulinariske evner og imponere dine gæster med en lækker treretters middag. Tilvalgsprogrammet byder her på spændende tilvalgsmuligheder, så du kan skabe det rum, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge en sort bordplade samt sorte over- og underskabe, hvilket vil stå i flot kontrast til det lyse hjem.

Stue

Køkkenet fører videre ud til stuen, der er indrettet med lyse trægulve og store vinduespartier, der inviterer lyset ind. Rummets kvadratiske form giver gode indretningsmuligheder, så her er det blot fantasien, der sætter grænser.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i et tidløst design med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. De to badeværelser på henholdsvis første og andensal er indrettet i samme stil, og byder også på en flisebelagt bruseniche.

Værelser

På førstesal finder du en separat soveafdeling med tre gode værelser. I alle værelserne er der mulighed for at indrette med garderobeskabe efter eget behov. Fra to af værelserne har du adgang til en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne inden sengetid. Derudover, er alle værelserne indrettet med lyse trægulve, der er opvarmet via gulvvarme, så små som store fødder holdes lune i de kolde måneder.

Masterbedroom

På den øverste etage har du et masterbedroom samt et badeværelse og walk-in closet – en dejlig luksus i hverdagen. Her har du også udgang til hjemmets store tagterrasse, hvor du kan stille fine lanterner og blomster og skabe et hyggeligt udendørsrum i sommerhalvåret.

Terrasser

Dette rækkehus byder på hele tre terrasser, så du kan få det meste ud af solen i sommerhalvåret. Fra stuen er der udgang til hjemmets vestvendte terrasse og have, hvor du kan indrette med fine havemøbler og en grill, så familien kan samles om aftensmaden under åben himmel. Fra køkkenet er der direkte udgang til hjemmets østvendte forhave, hvor du kan nyde morgenmaden i solen mens du nyder udsigten til det hyggelige nabolag.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et skur i forhaven til cykler, rulleskøjter og løbehjul.

Parkering

Du finder en privat parkeringsplads til din bil foran dit nye hjem. På den måde er bilen altid tæt på din hoveddør, hvilket hjælper i den daglige logistik. Har du mere end en bil eller får du gæster, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
159 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q1 2021
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere