For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Huse til salg i Værløse

Huse til salg i Værløse ved Søndersø

Leder du efter huse til salg i Værløse? Kom, og bo i den smukke og charmerende by, sving med fødderne over Søndersø, og nyd livet til det fuldeste. Bonava bygger og har rækkehuse til salg midt i Værløses smukke natur og samtidig tæt på midtbyen.

Kan du godt lide at samle svampe? Eller løbe ture i skoven? Hvad med at dyrke dine egne grøntsager eller pusle om et kæmpe blomsterbed? Alt det får du med et af vores huse til salg i Værløse. Og når du skal skifte omgivelserne og opleve det pulserende byliv, ligger København en kort tur fra dit hus. Velkommen i Værløse!

Se vores huse til salg i Værløse herunder, og find dit nye hjem allerede i dag.

Find jeres nye hjem i Værløse

Vi bygger nye nabolag i

Huse i Værløse – Skabt med omtanke

Bonava bygger ikke bare rækkehuse i Værløse. Vi skaber hjem og nabolag, hvor mennesker trives. Hjem, hvor der er plads til den lille og den store familie, små og store drømme, og vigtigst af alt – plads til at dele livets små og store øjeblikke med andre. Vi skaber hjem, hvor du kan være alene og i fællesskab. Sociale økosystemer, hvor alle betyder noget og alle kan skabe noget værdifuld sammen.

Med Bonava’s rækkehuse til salg i Værløse kan du forvente mange fordele:

  • Nyd naturen i og omkring nybyggeriet
  • Oplev kulturen i midtbyen
  • Bliv en del af lokalhistorien
  • Skab værdifulde minder med dine naboer
  • Vær en del af noget større

Vores huse til salg i Værløse er din vej til en bedre hverdag med en højere livskvalitet. Vores funktionelle boliger er bygget i bæredygtige materialer med omkringliggende natur. Alle nabolag er skabt til fællesskab, og Bonava’s rækkehuse i Værløse danner rammen for, at du og din familie kan trives i rigtig mange år. Se vores huse til salg i Værløse højere oppe på siden, og find dit nye hjem.

Rækkehuse med egen terrasse og en lille have med græsmark som udsigt

Nybyggede huse til salg i Værløse

Bonava tilbyder huse til salg i Værløse, hvor du ikke skal bekymre dig om noget. De nybyggede huse giver dig et hjem med masser af plads, lys og en funktionel indretning. Med de nyeste byggemetoder er vores huse til salg i Værløse både energibesparende og miljøvenlige. Vi bruger bæredygtige byggematerialer og sørger for, at dit hjem også harmonerer med naturen. For dig som husejer betyder det et godt indeklima – både i de kolde og varme måneder.

Bonava nybyggeri nabolag

Huse til salg i Værløse - skabt til fællesskab

Bonava’s rækkehuse til salg i Værløse er skabt for, at du kan nyde livet både privat og i fællesskab med dine naboer. Vi skaber hjem og nabolag og udstyrer dem med mange fællesfaciliteter, som bringer naboer og genboer tættere på hinanden. Det vil sige, I får plads til at mødes i hverdagen og skabe nye traditioner sammen som et fællesskab. Fejr fastelavn eller fødselsdage sammen, start et svømmehold sammen eller dyrk jeres egne økogrøntsager – i vores huse til salg i Værløse har i de perfekte rammer til at skabe et godt nabofællesskab.

Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Hvorfor fællesskab?

Hos Bonava har vi bygget i mange år. Rigtig mange år. Men vi har også brugt den tid på at undersøge, hvad der gør vores nabolag lykkelige. Og det viste sig, at når husets funktionalitet er, som det skal være, er beboeres muligheder for fællesskab altafgørende for deres trivsel. Det har vi taget alvorligt og derfor bygger vi rækkehuse i Værløse med plads til fællesskab, som kan opstå naturligt og nemt. Det handler ikke bare om legepladser til børn. Det handler også om at skabe rammer, hvor mennesker i alle aldre kan mødes, bruge tid sammen og skabe værdifulde minder.

Læs mere om baggrunden for vores mission om fællesskab og trivsel

Få Værløses lokalhistorie til at leve videre

Vores huse til salg i Værløse er bygget ved Flyvevåbnets gamle flyvestation. Efter at have spillet en vigtig rolle i Danmarks historie omkring Anden Verdenskrig, blev stationen lukket. Men nu får den nyt liv igen. Bonava bygger rækkehuse på Værløse Flyvestation, så du kan blive en del af dens fantastiske historie, og få den til at leve videre. De omkringliggende hangarer indgår naturligt i fællesarealerne i nabolaget. Af fællesfaciliteter kan I som ejere af vores huse til salg i Værløse gøre brug af et fælleshus med atriumgård, sportshal og et fælles festlokale, hvor i kan fejre hinanden.

Læs mere om Flyvestation Værløse
Børn og voksen plukker blomster i en valmuemark

Udforsk Værløse by

Som ejer af et rækkehus i Værløse er du altid tæt på både natur og kultur. Værløse by byder på mange caféer og restauranter, en biograf, kulturhuset Galaksen med mange spændende kulturelle oplevelser, samt Furesømuseerne. Skal du ud at shoppe, kan du finde en masse daglivare- og specialbutikker, tøj og sko, frisører og alt det, hjertet begærer, i Værløses bymidte. Er du til søde danske jordbær og lokaltdyrkede frugt og grønt? Besøg Rokkedyssegaard, hvor I kan få lov til at plukke egne bær, købe hjemmelavet marmelade, og bare nyde tiden i den fantastiske gård.

Bonava nybyggeri byliv

Med hovedstaden lige om hjørnet

Skal du en tur til Danmarks travleste by og opleve det pulserende byliv på tæt hold? Med et af vores huse til salg i Værløse er du kun en lille halv time væk fra København. Her har du de store koncerter og fodboldkampe, de lange slentreture på Strøget og shopping – ja – overalt. Hop ind i s-toget, og kom til Københavns Hovedbanegård, tag bussen, eller hvis du er i bil, har du motorvejen lige ved siden af Værløse. For at færdes i selve Værløse og de omkringliggende områder, kan du også blot nøjes med en cykel - med vores huse til salg i Værløse bor du nemlig midt i det hele.

  

Om os bag husene til salg i Værløse

Hos Bonava har vi bygget rækkehuse i Værløse og hele Danmark i over 80 år – først som en del af NCC og senere som en selvstændig virksomhed med eget koncept. Bonava er en sammensætning af de svenske ord ”bo” og ”nav”, som betyder hjem og samlingspunkt. Og de to er vigtigst, når Bonava skaber hjem og nabolag i hele landet. Det skal nemlig ikke være bare huse til salg i Værløse. Det skal være hjem, hvor mennesker trives og føler, at de hører til.

Vi er med dig hele vejen

Hvis du er interesseret i et af vores huse til salg i Værløse, kan du starte med at kontakte os nederst på siden. Vi er med dig hele vejen fra dit første opkald eller besked, til flere år efter du er flyttet ind.

Når du vælger et af vores huse til salg i Værløse, får du også flere muligheder for tilvalg, som kan gøre dit hus helt dit eget. Har du særlige behov eller ønsker, kan vores indretningsarkitekter hjælpe dig med at få dit hus til at tjene dig bedst muligt. Kontakt os, og hør mere om dine mange muligheder.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Sådan køber du et af vores rækkehuse til salg i Værløse

Når du har underskrevet aftalen om dit nye hus i Værløse, kan du være med i byggeprocessen og møde dine kommende naboer og genboer undervejs. Når husene på Værløse Flyvestation står færdige, inviterer vi til gårdlaug, hvor vi kan fejre det kæmpestore arbejde, der blev udført, og den store drøm om at genoplive Flyvestationen komme til opfyldelse. Til gårdlaugen kan du møde både dine nye naboer og de dygtige byggefolk, som gjorde vores allesammens vision til virkelighed.

Kom helt hjem med Bonava

Har et af vores rækkehuse til salg i Værløse fanget din interesse? Vi vil meget gerne hjælpe dig videre. Kontakt os nederst på siden på telefon eller mail, og lad os mødes for at tale om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig hele vejen hjem. Velkommen til Bonava i Værløse.