Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 9 C, 4 soveværelser, 134 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Flot, holdbart materialevalg og lokalmiljø for fremtiden

Et skønt hjem for familien er kort sagt det, vi her kan tilbyde. Med moderne løsninger, gennemgående lysindfald og hele fire værelser er dette stedet, hvor I kan nyde hjemmelivet i de bedste rammer.

Rækkehuset er bygget med den største komfort for øje. Vores arkitekter har lagt ekstra kræfter i at skabe gennemlyste rum, der udnytter det naturlige lys dagen igennem. Resultatet er en indbydende helhed, der gør sig godt, uanset om I står for hverdagens små måltider eller det store gæstebud. Ikke blot det stilfulde udtryk i materialevalget er værd at fremhæve. Funktion går her hånd i hånd med æstetikken, så det bliver en fornøjelse at stå for den store, hjemmelavede middag, mens robotstøvsugeren napper en tur over de mat lakerede askegulve. I får også et bryggers med grovkøkkenfaciliteter og hårde hvidevarer fra Bosch, mens stueplan ligeledes rummer et gæstetoilet. På førstesalen ligger de fire værelser med dørene over for hinanden for at skabe mest mulig lysgennemstrømning på etagen. Lige frem for trappen ligger det nydelige badeværelse, der byder på separat bruseniche og vandbesparende armaturer fra Grohe.

Private og fælles områder

Det særlige ved at blive en del af miljøet omkring den gamle flyvestation er de mange uudnyttede funktioner, som de gamle bygninger og landingsbanen inviterer til. Hangar 3 er ombygget til områdets fælleshus med badmintonbane og en enestående mulighed for også selv at gå forrest som social iværksætter. Privat får I en for- og baghave med fliseareal både mod øst og vest, så I kan fint nyde en udestund i privat regi og vælge fællesskabet til, når det harmonerer med energiniveauet.

Nærmiljøet

Mon ikke de fleste i familien vil hygge sig med selv at plukke jeres jordbær på den nærliggende Rokkedyssegård, hvor I kan slutte eftermiddagsplukningen af med en is i solen. I Hareskoven og omkring Søndersø finder I gode ruter til raske gåture eller udfordrende løbeture, og der gemmer sig også et par shelters i skoven, så I kan supplere klapsammenmadderne med en sovepose og nyde sommernatten med bål og udsigt til Cassiopeia. Området ligger godt for pendlere til København med S-tog i nærheden og en tour- eller elcykeldistance på 20 kilometer til Indre By.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
138 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter