Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 8 C, 4 soveværelser, 134 m²

Indflytning: December 2020

Fire gode værelser og nærhed til områdets fællesfaciliteter

Tiltaler det jer at flytte ind i en smuk, topmoderne bolig, hvor I kan blive boende i mange år frem? Dette skønne rækkehus i Hangarhusene er netop sådan et hjem, hvor man gerne bliver år efter år.

Når I engang ser tilbage på jeres tid i Hangarhusene, er det med den akkumulerede glæde fra de mange stunder, I i årenes løb har nydt både inden for hjemmets fire vægge, på terrasserne og i de fælles omgivelser, hvor naboer mødes på tværs af aldersgrupper. Det er ambitionen fra Vilhelm Lautitzen Arkitekter at skabe hjem, der kun bliver smukkere med tiden, og som kan stå distancen dag efter dag, år efter år. Boliger, hvor fællesskabet har gode vilkår, og hvor der er plads til at byde gæster velkommen. Dét er tydeligt i dette lyse rækkehus, hvor særligt det store opholdsmiljø i stueplan har fået tildelt en stor del af boligarealet. Køkkeninventaret er valgt med fokus på et nordisk udtryk, der diskret komplementerer det øvrige møblement – også når modens tandhjul drejer. I stueplan ligger også bryggers samt et gæstetoilet, mens de private gemakker bestående af fire lyse værelser samt badeværelset befinder sig på førstesalen. Boligen opvarmes med gulvvarme, og den er yderst energivenlig.

Private og fælles områder

Det spændende, nye område ved den gamle flyvestation bliver jeres fælles ramme, så børnene kan smutte over og lege på landingsbanen, eller I kan selv starte en løbeklub med intervaltræning, når løbehjulsbøllerne er puttet. Fælleshuset har hjemme i Hangar 3, og der er gjort meget for at bevare områdets historiefortælling i den nye bydel. Jeres vej er anlagt med henblik på at holde bilerne i lav fart, så særligt de mindste beboere kan færdes trygt. Parkering foretager I lige over for boligen, mens I både mod øst og mod vest nyder godt af private oaser med terrasseplads.

Nærmiljøet

Naturen er en central aktør i nærmiljøet, og jeres muligheder for at dyrke friluftslivet bliver helt optimale. Lokalområdet summer af den energi, der kommer med et nyt kvarter, hvor initiativrige kræfter sætter gang i alt mellem himmel og jord. I Jonstrup, der ligger lige ved siden af den nye bydel, er der pasningstilbud, skole og en Rema 1000, så der er også styr på alt det praktiske, I har brug for, når familiens mange ender skal bindes sammen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
134 m²
Grund
138 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter