Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene 18 A, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: December 2020

Attraktivt rækkehus i ét plan og fællesfaciliteter i særklasse

Med stilfuldt, nordisk interiør og et smukt lysindfald leverer dette attraktive rækkehus den atmosfære, som de fleste drømmer om i hjemmet. I får også tre værelser og en pragtfuld placering i bebyggelsen.

Ganske vist er Hangarhusene fra begyndelsen et pænt og præsentabelt byggeri, men tiden arbejder for jer, og de nydelige facader vil med årene patinere og fremstå endnu smukkere. Dette er boliger, der er skabt for at blive brugt, også i fremtiden. Interiøret er minimalistisk og holdbart, så I kan se frem til at flytte ind i et hjem med begrænset vedligehold og lavt energiforbrug. Rækkehuset opvarmes med gulvvarme, og det er indrettet med værelser i den ene ende og opholdsafdeling i den anden. Køkkenet og stuen ligger samlet, og med store vinduespartier og havedør mod sydvest indbyder fællesrummet til samvær. Køkkenets åbne udformning gør det desuden let at deles om opgaverne under madlavningen, eller når opvaskemaskinen skal tømmes. Som udgangspunkt får I tre værelser, men planløsningen er fleksibel, så de to kan nemt slås sammen til ét stort. Derudover har I et dejligt flisebadeværelse med lysegråt gulv samt et stort walk-through-closet med vaskefaciliteter.

Private og fælles områder

Det er ikke mange forundt at bo på en tidligere flyvestation med landingsbanen udlagt til fri leg og én af de gamle hangarer ombygget til fælleshus. Hangar 3 rummer en sportshal til motionisterne, og de øvrige, store rum kan beboerne udfylde i fællesskab efter behov. Initiativrigdom og virkelyst er blandt de værdier, I kan se frem til at møde i denne nye bydel. Med to pladser for hver bolig er der gode parkeringsforhold på den rolige vej, og når fællesskabet af og til må vige for en lur i solsengen, får I naturligvis en privat, sydvestvendt baghave.

Nærmiljøet

Områdets største styrke er den fantastiske natur, I får ved hånden. Tag børnene eller børnebørnene med på skovsafari under trækronerne – tæl egern og lyt til spættens ihærdige trommen. Eller pak rygsækken med tykke soveposer og snobrødsdej og sæt kurs mod et shelter for en nat i det fri. I kan cykle langs Søndersø for at fange S-toget i Værløse, men nærområdet tilbyder de fleste fornødenheder som indkøb og pasningsmuligheder. Efterhånden som bydelen bliver etableret bliver disse muligheder kun flere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
222 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.523 kr.
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter