Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Hangarhusene 11 C, 4 soveværelser, 144 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag på Flyvetation Værløse.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Perimetervej fra 10.30-12.30 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Der vil også være mulighed for at låne nøglerne til de færdige boliger, så du kan opleve boligerne på egen hånd. Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: December 2020

Enderækkehus med fire værelser og historiske omgivelser

Der er noget helt specielt ved at være de første til at skabe et hjem og opbygge et lokalmiljø her i Hangarhusene, hvor vi nu kan tilbyde Jer et smukt, lyst enderækkehus i to plan.

Det helt særlige ved denne bolig er beliggenheden som det sidste i denne række, hvor I mod syd får en ekstra facadevæg og dermed også et ekstra vinduesparti. Det gennemlyste hjem er en fornøjelse at opholde sig i, og vores arkitekter har gjort sig umage ved tegnebordet for at skabe en helhed, der er tilpasset også fremtidens behov og miljøkrav. Boligen er svanemærket og ganske energieffektiv med praktisk gulvvarme i alle rum. Der er hele fire værelser på førstesalen, hvor også hjemmets badeværelse befinder sig, mens det i stueplan er opholdsområdet med vinduer mod både syd og vest, der løber med opmærksomheden. I kan åbne dobbeltdørene til havens vestvendte terrasse og nyde fuglekvidder som underlægningsmusik til madlavningen. Køkkenet er tidløst med hvide, grebsfri elementer, og den praktiske opbygning gør, at I sagtens kan være flere, der hjælpes ad, mens I småsludrer om dagens oplevelser. Et gæstetoilet og et bryggers har I på hver sin side af entréen.

Private og fælles områder

Hangarhusene ligger helt centralt i det nye boligområde, som den tidligere flyvestation nu lægger grund til. Landingsbanen udgør en central og helt særlig legeplads for både voksne og børn, og her kan I næsten mærke de gamle militærflys historiske vingesus. Hangar 3 bliver områdets fælleshus, og det ligger også næsten lige ved siden af. På vejen er parkeringsforholdene gode med to pladser beregnet til hver bolig, og afstanden fra parkeringslommen til hoveddøren er holdt helt kort.

Nærmiljøet

Det ressourcestærke lokalmiljø bliver en fornøjelse at følge og tage del i. Der er institutioner, skole og en Rema 1000 i Jonstrup, mens de talrige frivillige initiativer for alvor får lokalområdet til at løfte sig. I kan købe friskplukkede jordbær fra Rokkedyssegård, deltage i den hyggelige jazzfestival eller pakke en weekendtaske med snobrødsdej, liggeunderlag og soveposer, inden I stiler mod det nærliggende shelter i Hareskoven – den omkringliggende natur er nemlig en fuldstændig afgørende stamspiller på lokalholdet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
144 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter