Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Hangarhusene I

Hangarhusene køkken alrum Værløse rækkehus Svanemærket

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: December 2020

Enestående natur og arkitektur der opfordrer til fællesskab

Bo i et lyst og åbent hjem med fokus på bæredygtige løsninger.

Hangarhusene etape I består af 20 rækkehuse fordelt på 1- og 2-plan, som alle er opført svanemærkede. I alle boligerne finder du multifunktionelle rum og en åben planløsning, så der er rig mulighed for at samle familie og venner i dit hjem. Det åbne køkken indbyder til lange samtaler, spilleaftener og kulinariske udfordringer, og store vinduespartier åbner ud til landskabet og byder lyset indenfor. Du kommer til at bo i et bæredygtigt hjem, hvor lavt energiforbrug og godt indeklima er i højsædet.

Træd ud i et livligt og historisk område med aktiviteter for hele familien

Når du åbner døren, mærker du områdets historie i form af hangarer, landingsbanen og udkigstårn. At gå på opdagelse i den fredede natur er lige spændende for store og små, hvis fantasi virkelig kan få lov til at udfolde sig. Der er 3 kilometer landingsbane til fri leg i det åbne bilfrie areal, og den store Hangar 3 overfor Hangarhusene kommer til at rumme fælleshus med hal, boldbane og fælleskøkken. Der er samhørighed mellem dit hjem og områdets historie, da husene er tegnet til at blende ind og samtidig ligge robust og forankret i de naturskønne omgivelser. De i alt 60 Hangarhuse er forskudt af hinanden og forbundet af adgangsvejen, der bliver et byrum med beplantning og atmosfære, hvor alle har mulighed for at deltage i fællesskabet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Soveværelser
3
Antal boliger
20
Pris
3.599.000 - 3.999.000 kr.
Etager
2
Størrelse (BBR)
110 - 127 m²
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Hangarhusene Svanemærket

Boligerne i Hangarhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Prøvebolig
Til salg
Solgt
Reserveret
Solgt

Vi fandt desværre intet match

Vores fem køkkentyper

Sæt dit personlige præg på dit hjem med vores fem køkkentyper. Læs mere

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere