Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Flyvestation Værløse

2 kommende åbne huse

Svanemærkede hjem og rekreative arealer

Flyvestation Værløse er et område, hvor der er højt til himlen og plads til livet. Her bygger Bonava familievenlige rækkehuse i to og tre plan med udsigt mod de naturskønne områder.

Flyvestation Værløse giver dig plads til en aktiv hverdag med et areal, der er næsten lige så stort som Frederiksberg Kommune, og hvoraf næsten halvdelen er rekreative områder. Landingsbanen og de omliggende grønne arealer giver masser af muligheder for rulleskøjteløb, cykling, vandre- og løbeture. Den tre km lange landingsbane er perfekt til drageflyvning og andre aktiviteter, og hele vejen rundt i området er der ridestier og picnicborde. I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der bruges til kulturelle og rekreative formål.

Filmstationen er også aktiv og huser to af Nordens største studier. Her optages danske og internationale spillefilm, tv og reklamefilm, og der afholdes forskellige arrangementer i de mange originale bygninger. Værløse, i den attraktive Furesø Kommune, er kendt som en by, der danner rammen om det gode liv med kun 25 minutter til København.

Sydlejren – den bæredygtige bydel på Flyvestation Værløse

Sydlejren er den nye bydel som med tiden vil danne rammen om mange familiers liv. I den nordvestlige del af Sydlejren nærmest landingsbanen finder du Filmhusene. Filmhusene er allerede til salg, og består af 100 svanemærkede rækkehuse fordelt i tre gårdrum. I gårdrummene skabes der hyggelige fællesarealer med plads til vejfesten og leg for de mindste. Du vælge mellem fire boligtyper i henholdsvis to og tre plan på 100-152 kvm Hjemmene i tre plan har en dejlig tagterrasse med udsigt over Flyvestationen Værløses smukke natur.

Kend dit nabolag

3
Kilometer landingsbane
25
Minutter til indre København
5
Kilometer til Hareskoven
3
Kilometer til en dukkert i Søndersø

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter på Flyvestation Værløse

siteassets/01---projekter/flyvestation-varlose/lorry.png

Flyvestation under forvandling

TV 2 Lorry har besøgt Flyvestation Værløse. Mød bl.a. en af de familier, der snart flytter ind i Filmhusene. Tobias og Mette flytter fra Vesterbro med deres to døtre. Se med, og hør deres tanker bag flytningen, og få et bedre indtryk af det nye område, der er under forvandling.

Se indslaget her (fra d. 11. juli 2018)
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom indenfor i Filmhusene

Få en fremvisning med det samme hvad enten du er hjemme eller på farten. I denne video kan du komme helt tæt på en af boligerne i Filmhusene på Flyvestation Værløse.

Tag med på flyvetur

Se Flyvestation Værløse og det nye nabolag med de svanemærkede Filmhuse fra en drone. Oplev det smukke naturområde fra fugleperspektiv, og få indsigt i dit kommende nabolags mange kvaliteter.

Tag med på flyvetur

Se Flyvestation Værløse og det nye nabolag med de svanemærkede Filmhuse fra en drone. Oplev det smukke naturområde fra fugleperspektiv, og få indsigt i dit kommende nabolags mange kvaliteter.

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Picnic på Flyvestationen

Furesø er en innovativ kommune med mange aktiviteter til både børn og voksne, og til Furesø Picnicfestival får du en smagsprøve på de mange kulinariske og kulturelle tilbud midt i Københavns forhave.

Picnic på Flyvestationen

Furesø er en innovativ kommune med mange aktiviteter til både børn og voksne, og til Furesø Picnicfestival får du en smagsprøve på de mange kulinariske og kulturelle tilbud midt i Københavns forhave.