amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Flyvestation Værløse

Flyvestation Værløse

Svanemærkede hjem og rekreative arealer

Flyvestation Værløse er et område, hvor der er højt til himmelen og plads til livet. Her planlægger Bonava familievenlige rækkehuse i to og tre plan med udsigt mod de naturskønne områder.

Flyvestation Værløse giver dig plads til en aktiv hverdag med et areal næsten lige så stort som Frederiksberg kommune, og næsten halvdelen er rekreative områder. Landingsbanen og de omliggende grønne arealer giver masser af muligheder for rulleskøjteløb, cykling, vandre- og løbeture. Den tre km lange landingsbane er perfekt til drageflyvning og andre aktiviteter, og hele vejen rundt i området er der ridestier og picnicborde. I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der bruges til kulturelle og rekreative formål. Filmstationen er aktiv i området og huser to af Nordens største studier. Her optages danske og internationale spillefilm, tv og reklamefilm, og der afholdes forskellige arrangementer i de mange originale bygninger. Værløse, i den attraktive Furesø Kommune, er kendt som en by, der danner ramme om det gode liv med kun 25 minutter til København.

Sydlejren – den bæredygtige bydel på Flyvestation Værløse

Sydlejren er den nye bydel som med tiden vil danne rammen om mange familiers liv. I den nordvestlige del af Sydlejren nærmest landingsbanen finder du Filmhusene. Filmhusene er allerede til salg, og består af 100 svanemærkede rækkehuse fordelt i tre gårdrum. I gårdrummene skabes der hyggelige fællesarealer med plads til vejfesten og leg for de mindste. Du vælge mellem fire boligtyper i henholdsvis to og tre plan på 100-152 kvm Hjemmene i tre plan har en dejlig tagterrasse med udsigt over Flyvestationen Værløses smukke natur.

Kend dit nabolag

25 minutter til København
3 kilometer landingsbane
5 minutter til Søndersø
100 meter til rekreative områder

Nabolagets historie

Flyvestation Værløse er et enestående naturområde med en rig historie. Området har tidligere tjent som både flyvestation og gammel militærbase – og du kan se de fredede F-16 hangarer og den tre kilometer landingsbane, som nu bindes sammen med det kommende, bæredygtige nabolag.

Indkøb

Du har fire dagligvarebutikker i kort cykelafstand fra det nye nabolag på Flyvestation Værløse. Her klarer du let indkøbene, mens Værløse Bymidte byder på alt fra tøjbutikker til blomsterforretninger og hyggelige spisesteder.

Kultur og oplevelser

I Værløse flytter du ind i by med kulturelle oplevelser i vente. Tag forbi Furesø-museerne, biografen eller kulturhuset, Galaksen. Galaksen har et spændende udbud af koncerter og teaterforestillinger. Du kan også finde inspiration til din egen eller dine børns læsning på biblioteket, som ligger i forlængelse af Galaksen.

Transport

S-togsstationen ligger mindre end ti minutter væk på cykel. Herfra tager det 30 minutter til Nørreport Station, mens Hillerød-motorvejen hurtigt nås i bil. Desuden byder Flyvestation Værløse spå kilometervis af gang- og cykelstier til at gå på opdagelse.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter på Flyvestation Værløse

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.

siteassets/01---projekter/flyvestation-varlose/dronefilm-play.jpg

Tag med på flyvetur over Flyvestation Værløse

Se Flyvestation Værløse og det nye nabolag med de svanemærkede Filmhuse fra en drone. Her oplever du det smukke naturområde fra fugleperspektiv, og får indsigt i dit kommende nabolags mange kvaliteter. Flyv med.

Se filmen på YouTube

Et nybygget hjem giver nye muligheder

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem? Vi kan give dig mange grunde, og vores kunder deler også gerne deres tanker og oplevelser. På disse sider kan du læse mere om de mange fordele og muligheder - og ellers er du velkommen til at spørge os. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Følg det nye nabolag på Facebook

Flyvestation Værløse er et spændende område med masser af fredet natur og ikke mindst den tre kilometer lange landingsbane, som er ideel til rulleskøjteløb. Du kan allerede nu besøge området og få en fornemmelse af det nye nabolag. Hold dig orienteret omkring hvad der sker på Flyvestation Værløse på Facebook.

Se Flyvestation Værløse på Facebook

Store Cykeldag

Flyvestation Værløse er et område, som allerede nu bliver brugt aktivt, og der arrangeres løbende forskellige, spændende arrangementer. Et af de helt store samlingspunkter er den årlige ”Store Cykeldag”, hvor der inviteres til cykel-aktiviteter af alle slags, og netop cyklerne og gode cykelruter er noget, der er stort fokus på det kommende nabolag.

Se indslag om Cykeldagen i Tv2 Lorry
siteassets/01---projekter/flyvestation-varlose/bonava-vejfest-gorm-play.jpg

Vejfest på Flyvestation Værløse

Filmhusene på Flyvestation Værløse er et af vores kommende nabolag, og for nylig inviterede vi alle nysgerrige ud til vejfest. Her blev dørene åbnet til en af de gamle F-16 hangarer, hvor lækre pizzaer fra Gorm's Catering & Events, jazz-musik og varm kaffe ventede de fremmødte, og det blev en rigtig hyggelig eftermiddag, som du kan se i filmen.

Se filmen på YouTube