amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Flyvestation Værløse

Flyvestation Værløse

Skønne hjem og åbne vidder

Flyvestation Værløse er et område hvor der er højt til himmelen og plads til livet. Her planlægger Bonava familievenlige rækkehuse i to og tre plan med udsigt mod de naturskønne områder.

Hele flyvestationen dækker et areal næsten lige så stort som Frederiksberg kommune, og næsten halvdelen er rekreative områder. Landingsbanen og de omliggende grønne arealer giver masser af muligheder for rulleskøjteløb, cykling, vandre- og løbeture og landsejlads. Den tre km lange landingsbane er perfekt til drageflyvning og andre aktiviteter, og hele vejen rundt i området er der ridestier og picnicborde. I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der bruges til kulturelle og rekreative formål. Filmstationen er aktiv i området og huser to af Nordens største studier. Her optages danske og internationale spillefilm, tv og reklamefilm, og der afholdes forskellige arrangementer i de mange originale bygninger. Værløse, i den attraktive Furesø Kommune, er kendt som en by, der danner ramme om det gode liv. Her er gode skoler, daginstitutioner og skøn natur. Der er gode transportmuligheder med bil eller offentlig transport, og kun 25 minutter til København.

Filmhusene, det første nabolag

Det første nabolag der lanceres er Filmhusene. De ligger i den nordvestlige del af Sydlejren nærmest mod landingsbanen. Boligområdet består af ca. 100 rækkehuse fordelt i tre klynger bygget omkring et fælles gårdrum. Der arbejdes med fire boligtyper i henholdsvis to og tre plan. Det forventes at tre-planshuset får en dejlig tagterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over det store, grønne område. Til alle rækkehuse planlægges en for- og baghave samt et skur med plads til barnevogn eller skiudstyr. Boligerne forventes at blive på mellem 100-140 kvm med 2-4 soverum. Stueetagen er gennemlyst, med hyggeligt spisekøkken og praktisk gæstetoilet. De første hjem sættes til salg i slutningen af året. Skriv dig op og få løbende information om boligprojekterne på Flyvestation Værløse – helt uforpligtende selvfølgelig.

Kend dit nabolag

25 minutter til København
3 kilometer landingsbane
5 minutter til Søndersø
100 meter til rekreative områder

Natur og aktivitet

Området har uendelige, rekreative muligheder, og der bliver masser af liv mellem huse og nabolag.

Grønt hjem

Flyvestation Værløse tilbyder familievenlige og miljørigtige rækkehuse i gode materialer. Her er trygge rammer for gode liv til både små og store familier.

Arkitekturen

Funktionelle og fleksible hjem, med mulighed for både privatliv og fællesskab. Et trygt og rart nabolag.

Nabolagets historie

Flyvestation Værløse er et område med en helt særlig karakter. Her bindes nutid og fremtid sammen med den farverige historie.

Interessepunkter

Interessepunkter

Flyvestation Værløse

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.

7 fordele ved at købe nyt hjem

Her får du syv gode grunde til at købe et nybygget hjem - det er bl.a. stort set vedligeholdelsesfrit og en god investering. Læs mere

Følg det nye nabolag på Facebook

Flyvestation Værløse er et spændende område med masser af fredet natur og ikke mindst den tre kilometer lange landingsbane, som er ideel til rulleskøjteløb. Du kan allerede nu besøge området og få en fornemmelse af det nye nabolag. Hold dig orienteret omkring hvad der sker på Flyvestation Værløse på Facebook.

Se Flyvestation Værløse på Facebook