For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Flyvestation Værløse

Om nabolaget

 • Nabolagets historie

  Flyvestation Værløse er et enestående og historisk naturområde. Området har tidligere tjent som både flyvestation og gammel militærbase – og de fredede F-16 shelters samt den tre kilometer landingsbane er unikke varemærker, som bindes sammen med det bæredygtige nabolag. Kulturen fortsætter i Værløse by med mange kulturelle oplevelser i vente. Tag forbi Furesø-museerne, biografen eller kulturhuset, Galaksen, som har et spændende udbud af koncerter og teaterforestillinger.

 • Indkøb

  Du har fire dagligvarebutikker i kort cykelafstand fra det nye nabolag på Flyvestation Værløse. Her klarer du let indkøbene, mens Værløse Bymidte byder på alt fra tøjbutikker til blomsterforretninger og hyggelige spisesteder. For børnefamilierne er der både skole og daginstitutioner i nærheden

 • Et fælles nabolag

  Hele Flyvestation Værløse er planlagt som et hyggeligt nabolag, og der er lagt op til forskellige typer af fællesskaber. I Hangar 3 etableres et 1800 kvm stort arkitekttegnet fælleshus, som står færdigt i slutningen af 2018. Her vil der både være sportshal, åben atriumgård og fællesrum, hvor der kan arrangeres fastelavn og vejfest.

 • Transport

  S-togsstationen ligger mindre end ti minutter væk på cykel. Herfra tager det 30 minutter til Nørreport Station, mens Hillerød-motorvejen hurtigt nås i bil. Desuden byder Flyvestation Værløse på kilometervis af gang- og cykelstier til at gå på opdagelse.

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere