Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Flyvestation Værløse

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Svanemærkede hjem og rekreative arealer

Flyvestation Værløse er et område, hvor der er højt til himlen og plads til livet. Her bygger Bonava familievenlige rækkehuse i to og tre plan med udsigt mod de naturskønne områder.

Flyvestation Værløse giver dig plads til en aktiv hverdag med et areal, der er næsten lige så stort som Frederiksberg Kommune, og hvoraf næsten halvdelen er rekreative områder. Landingsbanen og de omliggende grønne arealer giver masser af muligheder for rulleskøjteløb, cykling, vandre- og løbeture. Den tre km lange landingsbane er perfekt til drageflyvning og andre aktiviteter, og hele vejen rundt i området er der ridestier og picnicborde. I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der bruges til kulturelle og rekreative formål.

Filmstationen er også aktiv og huser to af Nordens største studier. Her optages danske og internationale spillefilm, tv og reklamefilm, og der afholdes forskellige arrangementer i de mange originale bygninger. Værløse, i den attraktive Furesø Kommune, er kendt som en by, der danner rammen om det gode liv med kun 25 minutter til København.

Sydlejren – den bæredygtige bydel på Flyvestation Værløse

Sydlejren er den nye bydel som med tiden vil danne rammen om mange familiers liv. I den nordvestlige del af Sydlejren nærmest landingsbanen finder du Filmhusene. Filmhusene er allerede til salg, og består af 100 svanemærkede rækkehuse fordelt i tre gårdrum. I gårdrummene skabes der hyggelige fællesarealer med plads til vejfesten og leg for de mindste. Du vælge mellem fire boligtyper i henholdsvis to og tre plan på 100-152 kvm Hjemmene i tre plan har en dejlig tagterrasse med udsigt over Flyvestationen Værløses smukke natur.

Kend dit nabolag

3
Kilometer landingsbane
25
Minutter til indre København
5
Kilometer til Hareskoven
3
Kilometer til en dukkert i Søndersø

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter på Flyvestation Værløse

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvorfor skal man vælge et nybygget hjem?

Et nybygget hjem giver nye muligheder og flere fordele. Læs mere

Hvad betyder Svanemærket for dit hjem?

Find ud af hvordan Svanemærket er med til at gøre dit nye hjem mere miljøvenligt. Læs mere

Flyt ind for en weekend inden du køber

Ville du købe en bil uden at prøvekøre den først? Nu kan du gøre det samme med dit nye hjem. Læs mere

siteassets/01---projekter/flyvestation-varlose/lorry.png

Flyvestation Værløse under forvandling

I Juni 2018 besøgte TV 2 Lorry Flyvestation Værløse, mens byggeriet af Filmhusene stadig var igang. Mød bl.a. Tobias og Mette, som snart skulle flytte ind i Filmhusene.

Se indslaget her (fra d. 11. juli 2018)