Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Værløse

Boliger i Værløse

Find din nye bolig i Værløse

Værløse ligger i Furesø Kommune, og her kan du glæde dig til en hverdag fyldt med naturoplevelser i et trygt og børnevenligt nabolag. Her er gode skoler, daginstitutioner og skøn urørt natur. Her kan du finde en bolig, hvor der er plads til netop dig og din families behov. Værløse giver et utal af muligheder for både store og små.

Med en bolig i Værløse kan du let komme ind til byen, og børnene kan let komme rundt i lokalområdet, da der er gode transportmuligheder både med bil og offentlig transport. Der er kun 25 minutter til København. En bolig i Værløse kombinerer byens nærtliggende bekvemmeligheder med grønne omgivelser. Vi bygger familievenlige boliger i Værløse, tæt på Søndersø, hvorfra du kan opleve et rigt dyre- og planteliv.

Det lokale sammenhold

Værløse er hjem for mange familier, og her er et stærkt lokalt sammenhold med et rigt foreningsmiljø. Hvad enten du har lyst til at spille badminton, fodbold eller måske en helt tredje sportsgren, så byder Værløse på mange gode faciliteter, hvor du kan teste konditionen. Samtidig har du også mulighed for kulturelle input på Furesømuseerne, biografen eller tag forbi kulturhuset Galaksen, som har et spændende og varierende udbud af alt fra koncerter til teateroplevelser.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Værløse

Nabolag i Værløse

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Værløse