Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig Værløse

Bolig i Værløse

En nybygget bolig i Værløse har det hele – god plads, et fantastisk lysindfald, en gennemtænkt planløsning og historiske grønne arealer.

Boliger til salg i Værløse

Værløse er hjem for mange familier, og her er et stærkt lokalt sammenhold med et rigt foreningsmiljø. Hvad enten du har lyst til at spille badminton, fodbold eller måske dyrke en helt tredje sportsgren, så byder Værløse på mange gode faciliteter, hvor du kan teste konditionen. Samtidig har du også mulighed for kulturelle input på Furesømuseerne, i biografen eller i kulturhuset Galaksen, som har et spændende og varierende udbud af alt lige fra koncerter til teateroplevelser.

Mærk historiens vingesus i en bolig på den nedlagte Flyvestation Værløse – et område fyldt med charme og egen landingsbane i baghaven. Værløse ligger i Furesø Kommune og tilbyder en hverdag fyldt med naturoplevelser i et trygt og børnevenligt nabolag. Her er gode skoler, daginstitutioner og skøn, uberørt natur. En bolig her giver plads til netop dig og dine børns behov.

Med en bolig i Værløse er det nemt at komme ind til byen, og børnene kan let komme rundt i lokalområdet. Transportmulighederne med både bil og offentlig transport er nemlig rigtig gode med kun 25 minutter til København. Vores huse til salg i Værløse kombinerer byens nærtliggende bekvemmeligheder med grønne omgivelser og giver mulighed for et trygt og grønt familieliv – tæt på Søndersø, hvorfra du kan opleve et rigt dyre- og planteliv.

Udforsk vores boliger til salg i Værløse nedenfor.

Vores projekter i Værløse

Nabolag i Værløse

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Værløse

Vores nybyggede huse til salg i Værløse

En nybygget bolig i Værløse har det hele – god plads, et fantastisk lysindfald, en gennemtænkt planløsning og historiske grønne arealer. Vinkelkøkkenet er rummeligt og perfekt til både kulinariske kreationer og fredags-frikadeller.

Boligens naturlige samlingspunkt er den gennemlyste
, store stue og når du trænger til fred og ro, er der hele tre etager, du kan fortrække til. Til hver bolig hører et individuelt indrettet gårdrum, og lige uden for døren ligger der fredet natur og plads til både leg og løbeture. 

Alle vores huse til salg i Værløse er svanemærket. Det vil sige, at boligen er så bæredygtig som muligt, hvilket afspejler sig både i det lave energiforbrug og i det gode indeklima. Desuden er svanemærket din garanti for, at boligen ikke indeholder nogen skadelige stoffer. 

Dit nye nabolag – bolig i Værløse

Vores boliger i Værløse ligger på den nedlagte Flyvestation Værløse, der i 68 år har fungeret som militær flyvestation. Den gamle landingsbane er bevaret, lige som store F16-hangarer også er det, og giver kant til området, der desuden ligger lige midt i skøn og fredet natur. 

Du får alle muligheder for nært naboskab og legekammerater til børnene lige om hjørnet, når du investerer i et hjem i Værløse. Og et rigt og inspirerende byliv tæt på – København er kun en tur væk med toget eller bilen, men hvorfor ikke udnytte Værløses hyggelige indkøbsmuligheder, blandt andetden charmerende gårdbutik og café, Rokkedyssegaard, der ligger i Kirke Værløse. Den byder på alt det bedste fra den danske muld i sommermånederne, lige fra nyhøstede asparges til nye kartofler og sødmefulde jordbær. Rokkedyssegaard holder også åbent om vinteren, hvor duften af gløgg og gran giver en hyggelig julestemning. 

Om os i Bonava  

Hos Bonava har vi skabt hjem og samlingspunkter i over 80 år – deraf vores navn, der er en sammentrækning af ordene ’bo’, der på svensk betyder 'hjem' og ’nav’, der betyder 'samlingspunkt'. Vi blev en selvstændig virksomhed i 2016 efter at have været en del af NCC i mange år, og vi glæder os til fortsat at skabe bæredygtige hjem og samlingspunkter med plads til både privatliv og fællesskab. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere