For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bolig i Værløse

Værløse område sø

Bolig i Værløse

En nybygget bolig i Værløse har det hele – god plads, et fantastisk lysindfald, en gennemtænkt planløsning og historiske grønne arealer.

Boliger til salg i Værløse

Værløse er en lille perle, omgivet af Søndersø, Furesø og Farum Sø. Byen byder på skoler og daginstitutioner, caféer og indkøbsmuligheder, fitnesscentre samt kulturhuse. Derfor bygger Bonava nye boliger i Værløse – så du kan få et hjem med en beliggenhed tæt på både naturen og bylivet.

En nybygget bolig i Værløse fra Bonava har det hele: God plads, et fantastisk lysindfald, en gennemtænkt planløsning og historiske grønne arealer. Se de forskellige nabolag, vi bygger og, og find din kommende bolig i Værløse allerede i dag.

Nabolag i Værløse

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Værløse

Bonava’s boliger til salg i Værløse

 

Bonava bygger ikke kun boliger i Værløse. Vi bygger hjem, hvor livet kan leves. Med mere end 80 år i byggebranchen har vi i Bonava fået indblik i, hvad der udgør forskellen mellem et hus og et hjem – og vi har sat os for at skabe hjem til dig og din familie. Et trygt hjem med plads til livets store og små øjeblikke. Et hjem, du kan nyde privat og i fællesskab med dem, der bor tæt på dig. Et hjem, hvor du kan være lykkelig.

Renovering af gul hangar til fælleshus i Værløse

House of Happiness

Enhver bolig i Værløse fra Bonava bliver bygget efter fire parametre: Det funktionelle, det følelsesmæssige, fællesskabet og formålet ved nabolaget. Når du flytter ind i din nye bolig i Værløse, får du alle muligheder for at bruge fælles faciliteter, skabt for, at nabolaget kan udvikle en stærk identitet og følelse af samhørighed. Fællesskab viser sig nemlig at være afgørende for vores lykke. Derfor bygger Bonava din nye bolig i Værløse med plads til, at du både kan være alene eller med din familie og møde naboer til fælles oplevelser tæt på dit hjem. I vores nabolag i Værløse sker det i Hangar 3, som rummer en artiumgård, en hal og en bane. Her er der masser af plads til fester og fælles arrangementer.

Læs mere om området ved Flyvestation Værløse her
Moderne badeværelse med grå fliser i nybyggeri i Værløse

Bæredygtig bolig i Værløse

Når du køber en bolig i Værløse fra Bonava, kan du være sikker på, at den er bygget i harmoni med naturen og vil holde i mange år endnu. Bonava bygger bæredygtige boliger i Værløse og resten af Danmark. Vores materialevalg er miljørigtig, og vores arbejdsprocesser skåner planeten, så du kan flytte ind og bo med god samvittighed. Det moderne og bæredygtige nybyggeri gør, at du får et hjem med et godt indeklima, et lavt energiforbrug og en sund boligøkonomi. De nybyggede boliger i Værløse har i mindre grad behov for at blive vedligeholdt, modsat mange ældre boliger som derimod kan kræve en del vedligeholdelse. Med en bolig i Værløse fra Bonava kan du blot flytte ind, og bruge din tid på at skabe og nyde dit liv i dit nye hjem.

Legende pige gynger på en legeplads i nybyggeri i Værløse

Svanemærkede boliger for et sundt liv

Hver en bolig i Værløse fra Bonava er svanemærket og skabt med hensyn til bæredygtighed. Det afspejler sig blandt andet i det lave energiforbrug og i det gode indeklima. Desuden er svanemærket din garanti for, at boligen ikke indeholder nogle skadelige stoffer. Luften er ren, og miljøet er trygt for både dig og dine børn.

Læs mere om hvad svanemærket betyder her »
Børn og voksen plukker blomster i en valmuemark i Værløse

Bo midt i naturen og tæt på storbyen

Med en bolig i Værløse er det nemt at komme ind til byen, og børnene kan let komme rundt i lokalområdet. Transportmulighederne med både bil og offentlig transport er nemlig rigtig gode med kun 25 minutter til København. Enhver bolig i Værløse fra Bonava kombinerer byens nærtliggende bekvemmeligheder med grønne omgivelser og giver mulighed for et trygt og grønt familieliv – tæt på Søndersø, hvorfra du kan opleve et rigt dyre- og planteliv eller tage en løbetur i naturskønne omgivelser.

Funktionel bolig i Værløse

En nybygget bolig i Værløse har det hele – god plads, et smukt lysindfald og en gennemtænkt planløsning. Boligernes køkkener er rummelige og perfekt til at give sig i kast med kulinariske kreationer og fredags-frikadeller.

Boligens naturlige samlingspunkt er den gennemlyste, store stue, og når du trænger til fred og ro, er der hele to eller tre etager, du kan fortrække til. Til hver bolig i Værløse hører en altan, terrasse eller have. Der er også mulighed for at mødes med dine naboer på de fælles udendørsarealer omgivet af fredet natur med masser plads til leg eller en hyggestund.

Det værløsegensiske nabolag

Værløse er et hjem for mange familier – her er et stærkt lokalt sammenhold med et rigt foreningsmiljø. Hvad enten du har lyst til at spille badminton, fodbold eller måske dyrke en helt tredje sportsgren, så byder området på mange gode faciliteter, hvor du kan teste konditionen.

Med en bolig i Værløse har du også mulighed for kulturelle input på Furesømuseerne, i biografen eller i kulturhuset Galaksen, som har et spændende og varierende udbud af alt lige fra koncerter til teateroplevelser.

Bonava’s nabolag på Flyvestation Værløse

Mærk historiens vingesus i en bolig på den nedlagte Flyvestation Værløse – et område fyldt med charme og egen landingsbane i baghaven. Hver en bolig i Værløse fra Bonava tilbyder en hverdag fyldt med naturoplevelser i et trygt og børnevenligt nabolag. Her er gode skoler, daginstitutioner og skøn, uberørt natur. En bolig her giver plads til netop dig og dine børns behov.

Et-plans rækkehuse i Værløse med egen have omringet af græsmark

Bolig i Værløse – Hangarhusene

I Hangarhusene kan du købe en nybygget bolig i Værløse, placeret midt på den historiske Flyvestation. Her finder du rækkehuse med store, private grundarealer med masser af plads til at føre jeres boligdrømme ud i livet. Tæt på Hangarhusene ligger Hangar 3, der rummer et fælleshus med badmintonhal, boldbane og et fælleskøkken. Beliggende midt i naturrige omgivelser indbyder Hangar 3 og naturen omkring til at mødes med naboer og deltage i fælles aktiviteter eller arrangementer. En bolig i Værløses Hangarhuse kan fås i størrelse fra 110 til 144 kvm med dertilhørende grundareal på minimum 115 kvm.

Læs mere om Hangarhusene, og find din bolig i Værløse
2- plans rækkehuse med et skur og terrasse i Værløse

Bolig til salg i Værløse – Filmhusene

Filmhusene byder på boliger på Værløse Flyvestation, lidt tilbagetrukket fra hangarhusene og tæt på søen. Her finder du rækkehuse, hvor der er plads til både børn og voksne. I Filmhusene er der roligt og grønt, og fællesfaciliteter er lige ved siden af. En bolig i Værløses Filmhusene kan fås i størrelse 100 – 152 kvm med tilhørende grundareal på mindst 89 kvm. Her finder du boliger med mange værelser og plads til både den lille og den store familie. Haven kan indrettes lige som I har lyst til, og skal I holde den helt store fest, er der mulighed for det i Hangar 3.

Læs mere om Filmhusene, og vælg din nye bolig i Værløse

Opdag mulighederne omkring din bolig i Værløse

Din kommende bolig i Værløse ligger på den nedlagte Flyvestation, der i 68 år har fungeret som militær flyvestation. Den gamle landingsbane og de store F16-hangarer er bevaret, og giver kant til området, som desuden ligger lige midt i skøn og fredet natur.

Du får alle muligheder for nært naboskab og legekammerater til børnene lige om hjørnet, når du investerer i en bolig i Værløse. København er også kun en kort tur væk med toget eller bilen, så du altid er tæt på storbylivet.

Men hvorfor ikke udnytte den nærliggende Værløses hyggelige caféer og indkøbsmuligheder eller tage en tur forbi Kirke Værløse? Her finder du den charmerende gårdbutik og café Rokkedyssegaard, som byder på alt det bedste fra den danske muld i sommermånederne – lige fra nyhøstede asparges til nye kartofler og sødmefulde jordbær.

Rokkedyssegaard holder også åbent om vinteren, hvor duften af gløgg og gran giver en hyggelig julestemning. Med denne nabo har du altid adgang til lokalt dyrkede råvarer, pluk-selv-bær og hjemmelavet marmelade – blot en kort tur fra din bolig i Værløse.

Om os bag boligerne i Værløse

Hos Bonava har vi skabt hjem og samlingspunkter i over 80 år – deraf vores navn, der er en sammentrækning af ordene ’bo’, der på svensk betyder 'hjem' og ’nav’, der betyder 'samlingspunkt'. Vi blev en selvstændig virksomhed i 2016, efter at have været en del af NCC i mange år, og vi glæder os til fortsat at skabe bæredygtige hjem og samlingspunkter med plads til både privatliv og fællesskab.

Bliv en glad værløsegenser

Hvis du er interesseret i en bolig i Værløse, kan du kontakte os nederst på siden. Når du køber en af vores boliger, er vi med dig hele vejen fra dit første opkald til flere år efter, at du er flyttet ind.

Når du køber en bolig fra Bonava får du mange muligheder for tilvalg af forskellige løsninger, som får dine boligdrømme ud i livet. Kontakt os, og lad os høre om dine særlige ønsker. Bonava’s indretningsarkitekter står til rådighed for dig som kommende boligejer og vil hjælpe med at finde de rigtige løsninger.

Har du lyst til at mødes og tale om dine muligheder for at blive ny ejer af en bolig i Værløse?

To kvinder taler sammen, hvor den ene er ejendomsmægler

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere