amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Boliger i Værløse

Boliger i Værløse

Find dit nye hjem i Værløse

Værløse ligger i den attraktive Furesø Kommune, og byen er kendt for at danne rammen om det gode liv. Her er gode skoler, daginstitutioner og skøn natur. Der er gode transportmuligheder med bil eller offentlig transport, og så er der kun 25 minutter til København.

Værløse er hjem for mange familier, og her er et stærkt lokalt sammenhold med et rigt foreningsmiljø. Hvad enten du har lyst til at spille badminton, fodbold eller måske en helt tredje sportsgren, så byder Værløse på mange gode faciliteter, hvor du kan teste konditionen. Samtidig har du også mulighed for kulturelle input på Furesømuseerne, biografen eller tag forbi kulturhuset Galaksen, som har et spændende og varierende udbud af alt fra koncerter til teateroplevelser.

Nabolag i Værløse

Boliger i Værløse