Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, stuen lejl. 3, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Familievenlig indretning og trygge fællesområder

Tre værelser, to badeværelser og et stort samlingspunkt er kort sagt det, denne lejlighed i Solviften byder på. Her får I god plads til familielivet, og med en praktisk placering i stueplan er det let at holde øje med familiens krudtugler udenfor.

Der er en udsøgt fornøjelse forbundet med at indrette sig i en bolig, hvor der er tænkt over alt fra indretning til materialer. Fokus har med Solviften ligget på at skabe en optimal udnyttelse af det naturlige lys, og denne lejlighed nyder blandt andet godt af store, sydvendte vinduespartier i opholdsrummet. Dertil kommer, at de valgte materialer er solide og kan holde til at blive brugt med alle de knubs, det fører med sig. Det er intet problem, når børnene spilder ketchup på den hvide bordplade eller tømmer kassen med Legoklodser på parketgulvet. At det smukke, minimalistiske inventar derudover er miljøvenligt er blot en ekstra bonus. Hele lejligheden opvarmes med behagelig gulvvarme, så der aldrig er fodkoldt, og der er sørget for et stabilt, sundt indeklima. Størstedelen af pladsen er øremærket jeres fælles samlingspunkt, boligens nerve med stue og køkken i ét. Dertil får I to gode børneværelser, der deles om et badeværelse med vaskesøjle, samt et master bedroom med eget badeværelse.

Private og fælles områder

Lejlighedens sydvendte altan er overdækket, og de store vinduespartier kan lukkes, så I får glæde af uderummet i mange af årets måneder. Den praktiske placering i stueplan gør, at I nemt kan holde et øje på børnene, der tester de nye rulleskøjter på stien eller spiller bold med kammeraterne. Det store orangeri til fælles brug er stedet, hvor I kan dekorere græskar med naboerne til halloween eller ønske glædelig jul med gløgg og æbleskiver. Der er også plads til hjemmedyrkede glæder som chili og peberfrugter.

Nærmiljøet

Særligt som børnefamilie vil I finde beliggenheden i Greve praktisk og bekvem. Den korte afstand til de nærmeste indkøbsmuligheder, daginstitution og flere af området skoler hjælper hverdagslogistikken rigtig godt på vej. I hele Greve kommune finder I et fintmasket net af stisystemer, som gør det trygt at færdes i området, og Solviftens egne stier er selvfølgelig forbundet hertil. Der er derudover blot halvanden kilometer til S-togsstationen, som på 20 minutter bringer jer til København.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
P-plads
Åben p-plads
Etage
stuen af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter