Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Solviften 1, 3. sal lejl. 3, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Rummelig toplejlighed og solrig, sydvendt altan

Har I brug for et hjem med god plads til familielivet, og drømmer I dertil om, at der er sørget for lidt dagligdagsluksus i form af smukt, lyst inventar? Så er denne skønne lejlighed på øverste etage i Solviften værd at stifte bekendtskab med.

Kombinationen af lysindfald fra syd, god plads og flotte materialer udgør grundpillerne i denne lækre lejlighed, som kan bryste sig af en skøn atmosfære. I får hjemme øverst i ejendommen på tredje sal, og fra I træder over dørtærsklen til entréen, er lyset sat smukt i scene takket være det åbne rumforløb, der kendetegner boligen. Hele lejligheden opvarmes med behagelig gulvvarme, og der er sørget for et sundt, allergivenligt indeklima. Samtidig er de lyse materialer valgt ud fra flere kriterier, herunder æstetik, holdbarhed og en grøn profil. Køkkenet og stuen er en integreret enhed, og I får her god plads til at samle tropperne til dagligdagens begivenheder som fælles måltider, filmhygge eller kagebagning. Med østvendte vinduer ligger lejlighedens i alt tre værelser som perler på en snor. Soveværelset i bunden af gangen fungerer som master bedroom med flere kvadratmeter og eget badeværelse tilknyttet, mens de to øvrige værelser deles om boligens andet badeværelse, hvor også vaskesøjlen har fundet plads.

Private og fælles områder

Den store, sydvendte altan udgør i praksis et helt lille rum for sig selv takket være de store skydevinduer. Så er rammerne på plads til, at I kan indføre skybrudstraditioner med varm kakao i kopperne og et spil ludo på bordet eller bare nyde den friske luft og solen fra oven. Nærområdet er roligt, og stierne mellem Solviftens seks punkthuse forbindes praktisk til Greves i forvejen omfangsrige stisystemer, så større børn hurtigt kan færdes på egen hånd og besøge kammerater i andre ejendomme eller kvarterer.

Nærmiljøet

Uanset om I har helt små, skoleklare eller næsten voksne børn, så leverer nærområdet det, I har brug for. Her er pasningsmuligheder, folkeskoler og friskole samt et fagligt stærkt gymnasium i nærheden. Dertil kommer områdets gode indkøbsmuligheder kombineret med en velfungerende infrastruktur, der får jeres dagligdag til at glide let, uanset om I vælger bilen eller S-toget. I fritiden er der et væld af tilbud til store og små, så det næsten kan være svært at vælge mellem de mange muligheder, der både foregår på landjorden og til vands.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.749.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
P-plads
Åben p-plads
Etage
3 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter