Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Solviften 1, 3. sal lejl. 1, 2 soveværelser, 92 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2021

Gennemtænkt, rationel indretning og en besnærende by

At sætte sig et klart mål er det første skridt i enhver proces, og intet sted giver denne tommelfingerregel bedre mening end med boligudvikling. Dit nye hjem er resultatet af en ambition om at få alle ender til at mødes, så helheden træder frem.

Vi er stolte af at byde dig indenfor i denne lejlighed i Solviften, som du nu kan kalde dit nye hjem. Når du smækker entrédøren bag dig, vil du med det samme få en klar fornemmelse af, at helheden er større end summen af sine enkelte dele. Denne fornemmelse ligger til grund for følelsen af hjemlighed, og vi tror på, at dette er et sted, hvor du netop kan føle dig hjemme. Vi har udvalgt materialer i en tidløs, skandinavisk stil, der i samarbejde med lysindfaldet fra de brede vinduespartier giver dig den bedst tænkelige rumfornemmelse. Du har to værelser til rådighed, ét stort samt ét lidt mindre, og et praktisk walk-in-closet giver dig plads både til garderoben og til diverse pakkenelliker. Hjemmets kerne er det åbne leverum med køkken-alrum og stue ud i ét, og her træder boligindretningens røde tråd virkelig i karakter. Endelig finder du et lækkert og perfekt dimensioneret badeværelse med smukt flisegulv, der ligesom resten af hjemmets gulve er behageligt opvarmede.

Private og fælles områder

Solviftens udeområder byder på sjældne muligheder for at slappe af i det fri – uanset om du foretrækker at gøre det sammen med andre eller blot i selskab med din kaffe og en frisktrykt morgenavis. Orangeriet bliver et socialt fikspunkt, hvor både frøene i såbakkerne og fællesskabet får lov til at spire, og uanset hvor tætpakket kalenderen er, byder din egen, private altan sig til som et lille lækkert frirum, hvor du i fulde drag kan nyde udsigten fra tredje sals højde.

Nærmiljøet

Det er vigtigt med små fritidsprojekter, og du vil blive forbavset over de mange tilbud, som du har til rådighed i Greve. Måske har du planlagt at raffinere din driveteknik på golfbanen, måske er det på tide at stå til søs og få taget duelighedsbevis, eller måske vil du benytte anledningen og de smukke omgivelser til at træne dig op til at kunne stå maratondistancen. Uanset hvad fremtiden byder på, rummer byen både fællesskaber og muligheder for at realisere dine planer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.099.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
92 m²
Soveværelser
2
P-plads
Åben p-plads
Ejerudgift
4.187 kr.
Etage
3 af 3
Indflytning:
Q2 2021
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Solviften Svanemærket

Boligerne i Solviften er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter