Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejlighed i Greve

Nye lejligheder i Greve

I Greve finder du et hyggeligt byliv med gode muligheder for aktive og sociale aktiviteter. Hos Bonava kan du få en ny lejlighed i Greve, der ligger tæt på naturen, gode skoler, dagligvareindkøb og S-togs station. Her er det nemt at få en tryg, sund og inspirerende hverdag til at gå op i en højere enhed.

Lejligheder til salg i Greve

Indfri drømmen om en helt nybygget lejlighed i Greve med egen terrasse eller altan. Nyd udsigten over nabolaget fra de lyse stuer – enten i en stille stund for dig selv eller med fuld fart på familielivet.

Med en nybygget ejerlejlighed i Greve kan du dyrke en aktiv livsstil – begynd dagen med en løbetur, eller hvad med at cykle den korte tur til stranden og tage en dukkert? Det er en sikker opskrift på en god dag, uanset årstid. Tag familien og en madkurv under armen, og besøg det spændende friluftsområde Hedeland, der ud over inspirerende vandre-, løbe- og cykelruter også byder på Danmarks største udendørsscene, Opera Hedeland. Hvis vejret mere er til indendørs aktiviteter, kan du besøge shoppingcenteret Waves, der ligger i gåafstand, eller du kan være aktiv i Greve Idræts og Fritidscenter.

Lejlighederne i Greve bliver lyse og rummelige, og de egner sig til at bo i alene, som par eller sammen i en familie. Nabolaget er perfekt til fællesskab og samvær, så du kan samle familie og venner i dine nye, skønne omgivelser, og nyde alt, hvad Greve har at byde på.

Find jeres nye hjem i Greve

Vi bygger nyt nabolag i

Altan eller terrasse og fællesarealer 

Det er nemt at falde til i en ny ejerlejlighed i Greve og i det nabolag, der omkranser den. Bliv en del af fællesskabet, der tæller både etagebyggeri og rækkehuse, der kommer til at ligge side om side. De nye lejligheder i Greve vil have enten terrasse eller altan, og på området vil der være flere fælles udendørsarealer, hvor der er plads til leg og læring for børn og barnlige sjæle og en stille stund til dig, der ønsker et frikvarter. Arealerne vil være indrettet sådan, at du både kan opsøge fællesskabet og holde dig for dig selv, alt efter, hvad du er i humør til.

Hos Bonava udvikler vi hjem, men vi gør også meget ud af det nabolag, der omkranser de nye hjem; de ydre rammer er også i vid udstrækning med til at bestemme, hvor tæt et fællesskab du får med dine naboer. Og så din egen lyst til at dyrke det, naturligvis. Om du går ’all-in’ eller holder dig en smule på afstand er naturligvis helt op til dig.

I lejlighederne i Greve er der tænkt over selv den mindste lille detalje – både indendørs og udendørs. Alle lejlighederne er bygget i materialer af høj kvalitet, så du kommer altid hjem til en bolig, der holder sig pæn; uden du behøver at knokle for det. Vedligeholdelsen er på et minimum samtidig med, at materialerne er ressourcebesparende, der gør, at du kan holde dit energiforbrug på et minimum. Noget, der i det lange løb kommer til at spare dig for mange penge.

Dit nye nabolag i Greve

Du kommer hurtigt til København fra din nye lejlighed i Greve, hvis du har lyst til at besøge landets hovedstad. Infrastrukturen i og omkring Greve er rigtig god; du er på motorvejen på ingen tid, og hvis du foretrækker at lade bilen stå, kan du tage S-toget direkte til København fra Hundige Station, der kun ligger en lille 10 minutters cykeltur fra dit nye nabolag.

Der er dog ingen grund til at tage til København, hvis du er ude efter gode shoppingmuligheder – i indkøbscenteret Waves blot en kort gåtur fra Waves, finder du alt, hvad hjertet kan begære af fashion, food og alt det andet. Der ligger også mange hyggelige butikker, caféer og restauranter langs Strandvejen og i Greve by – gå på opdagelse i dit nye kvarter, og lad dig overraske positivt af den charmerende stemning og autentiske landsbyfornemmelse.

Når du er færdig med at shoppe, og du har stillet sulten og tørsten, er det oplagt at spænde cykelhjelmen eller snøre løbeskoene. Lad tankerne drive på langfart, mens du kigger ud over havet eller løber i den smukke natur og samtidig får pulsen op. Er det snarere hjernegymnastik, du trænger til, byder Greve Bibliotek på læseoplevelser for alle, og Greve har desuden også et rigt kulturliv; både i kulturcentret Portalen og på Arken, der ligger tæt på.

Energivenligt og plads til fællesskab

Når du investerer i en ny lejlighed i Greve, og den er fra Bonava, får du et hjem hvor nabolaget er tænkt ind fra start. Du får med andre ord et hjem, hvor fællesskabet kan være i top, og så er du tæt på ikke bare skøn natur og strand, men også by- og kulturliv. Du har, kort sagt, alle muligheder lige uden for din hoveddør.

Hos Bonava har vi lang erfaring i at bygge hjem til familier. Vi har gjort det siden 1930’erne – først i en lang årrække indtil vi i 2016 blev et selvstændigt selskab.

Vores svenske navn er en sammentrækning af hhv. ’bo’ og ’nav’. Det symboliserer både hjem og samlingspunkt, og det rammer hovedet på sømmet i forhold til det, vi stræber efter: at skabe hjem, hvor fællesskabet er i fokus. Vores boliger er, ud over at være i høj kvalitet, både energi- og omkostningseffektive, og der er tænkt over planløsningen, så der er plads til alle både ind og ude. Boligerne giver dig og din familie plads til at udfolde jer både individuelt og sammen. Kunne du tænke dig at se hvad vi har bygget før? Så kan se vores tidligere projekter her.

Med en lejlighed i Greve fra Bonava er der store chancer for, at du har fundet drømmeboligen. Og husk, at når du investerer i nybyggeri fra os, så er vi med dig hele vejen. Lige fra du skriver under, undervejs i byggeriet, til du får udleveret nøglerne til lejligheden og med garanti og service efter udlevering.

Velkommen hjem til Greve.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere