Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hvad står Svanemærket for?

Bliv klogere på hvad svanemærket betyder for dig og dit nybyggede hjem.

Fremtiden er grøn, og det er vigtigt for Bonava at bygge både for dig og de kommende generationer. Der er mange ting, der kan være med til at gøre et byggeri mere miljøvenligt. Det handler både om byggematerialer samt processen, og her er et samarbejde med Svanemærket et skridt på den grønne vej.

Svanemærket er non-profit og har strenge kriterier, der senest blev opdateret i 2017. Certificeringen er med til at forsikre dig om, at vi som virksomhed tager miljøpåvirkning alvorligt. Ordningen administreres af Miljømærkning Danmark, og overordnet set betyder et svanemærket hjem, at det er energi- og miljøvenligt.

Svanemærket stiller skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer i byggematerialer og kemiske produkter, og hvis der er tvivl om sikkerheden af visse kemikalier eller stoffer, vil de altid blive undgået. Et svanemærket hjem skal have et godt indeklima, hvilket sikres gennem krav til ventilation, varmeisolation og fugtsikring. Der tages også højde for placering af vinduer, så dagslyset udnyttes optimalt.

Så hvad står Svanemærket for? Det står for grønt ansvar og bevidsthed. I dit svanemærkede hjem kan du være sikker på, at byggeprocessen har været under skarpt opsyn, og at alt fra produktion til bortskaffelse af byggeaffald er foregået med hensyn til miljø og ønsket om en grøn fremtid.

Hvad undgår du blandt andet med Svanemærket?

  • Stoffer der kan skade forplantningsevnen
  • Stoffer der ikke er sikre under graviditet
  • Stoffer der kan være kræftfremkaldende

www.ecolabel.dk kan du læse meget mere om svanemærkning i Danmark.