Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava satser stort på Køge Kyst

12-12-2016, 15:48

Bonava satser stort på Køge Kyst

Bonava skal opføre 124 lejligheder på Søndre Havn i den nye bydel Køge Kyst.

I to separate handler har Bonava netop købt byggeret til godt 12.000 etagekvadratmeter centralt placeret på Søndre Havn i Køge, hvor Bonava planlægger at bygge i alt ca. 124 lejligheder. Erhvervelsen omfatter byggefelterne SH 2-1 og SH 2-2 i Søndre Havn, der er en del af det store Køge Kyst-byudviklingsområde, som forener bynærhed og natur i en helt ny bydel.

Sælger af byggefelt SH 2-2 er Køge Kyst P/S, som ejes af Køge Kommune og Realdania By & Byg A/S. Her glæder projektdirektør Jes Møller sig over handlen.

”Der er nu for alvor kommet gang i udviklingen af Søndre Havn, og vi er særligt glade for Bonava’s kompetence og erfaring indenfor udvikling af attraktive boligområder. Vores vision om byliv, social bæredygtighed og mangfoldighed passer fint med Bonava’s tanker om hyggelige nabolag”, siger Jes Møller.

Bonava, der er Danmarks største boligudvikler, har et særligt fokus på rummet mellem husene og på at skabe områder, hvor beboerne kan trives, føle sig hjemme og opleve samhørighed. Også her er der glæde over aftalen.

”Vi ønsker at give flere mennesker et alternativ til de dyre boligkvadratmeter i hovedstaden. Søndre Havn ligger både kyst- og bynært, og med den nye jernbane kan man være i København på under en halv time. Samtidig får vi i Køge Kyst mulighed for at udvikle netop den type nabolag, der er vores speciale”, fortæller Bonava’s administrerende direktør Torben Modvig.

”Med erhvervelsen af jord i Køge Kyst fortsætter vi den offensive opkøbsstrategi, der senest har omfattet Sydlejren i Flyvestation Værløse, Blovstrød og Vedbæk ”.

Sælger af byggefelt SH 2-1 er Casa Nord, der sammen med Kuben Byg har udviklet det første projekt på Søndre Havn. Casa Nord vælger i stedet at satse på byggefelt SH 3-1, som er deres tredje byggefelt i området.

Der er allerede lavet lokalplan for begge byggefelter, og Bonava forventer at sætte de første ejerlejligheder til salg allerede i sommeren 2017.

Når hele Køge Kyst-området er fuldt udviklet, vil det rumme 4.000 arbejdspladser og boliger til 4.000 mennesker.

Læs mere om det nye nabolag i Søndre Havn

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507