For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bonava satser igen på Ørestad

06-04-2018, 07:30

Efter succes i Nordre Fælledkvarteret har boligudvikleren appetit på flere projekter i Ørestad

Bonava har netop offentliggjort købet af 9.100 etagemeter boligbyggeret i Ørestad Syd. Sælger er By & Havn, der oplever stor efterspørgsel efter grunde i området.

”Ørestad er blevet en kæmpe succes og vi mærker en stor interesse efter at investere i området. Folk har for alvor fået øjnene op for de mange kvaliteter, som Ørestad har – både i forhold til boliger, infrastruktur og byliv”, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

Bonava planlægger at udvikle 92 lejligheder og rækkehuse i projektet, der har fået navnet Fasanrækkerne, opkaldt efter den nærliggende Fasanskoven. Projektet er tegnet af Juul Frost Arkitekter, og bliver DGNB-guldcertificeret.

Hos Bonava er der tilfredshed med købet, og administrerende direktør Torben Modvig håber at finde checkhæftet frem igen snart. ”Vi har i løbet af de seneste uger købt jord i henholdsvis Greve og Charlottenlund og nu Ørestad”, siger han. ”Får jeg mine ønsker opfyldt, bliver det til endnu flere indkøb her i foråret. Der er en solid efterspørgsel efter familieboliger i hovedstadsområdet, og vi har ambitioner om at udvikle en stor andel af de nye hjem”.

I december afleverede Bonava Fælledudsigten II til den svenske ejendomsinvestor, Fastighets AB Balder, som de sidste af i alt 178 boliger i Nordre Fælledkvarteret.

Det forventes at der tages første spadestik til Fasanrækkerne i 2. halvår 2018, med indflytning i begyndelsen af 2020.

Bonava-gruppen er Nordeuropas største boligudvikler, og omsatte i 2017 for 14,5 milliarder svenske kroner.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com