Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Fasanrækkerne

Nye rækkehuse Ørestad - velkommen til Fasanrækkerne

Lyse rækkehuse og løbeture i Fælleden

Tag til koncert i Royal Arena en tirsdag aften, lad børnene følges i skole hver morgen, nyd den friske luft på Kalvebod Fælled efter arbejde og oplev det summende byliv en rolig lørdag formiddag.

Velkommen til Fasanrækkerne, et dejligt nabolag for den urbane familie. Den nye boligkarré i Ørestad ligger placeret mellem by og natur et stenkast fra Kalvebod Fælled, mens metroen tager dig til Kongens Nytorv og centrum på få minutter. Med en blanding af funktionelle rækkehuse flankeret af lejligheder i enderne af den klassiske karrébebyggelse, skaber Fasanrækkerne rammerne for en hverdag med ro, leg og oplevelser.

Del af en ny by i byen

Ørestad er en bydel i rivende udvikling, og Fasanrækkerne ligger i forlængelse af bl.a. det populære Arenakvarter. Her findes oplevelser for både børn og voksne, hvor en ny skøjtehal, Royal Arena med internationale sportsbegivenheder og koncerter samt shopping i Fields blot er nogle af mulighederne lige i nærheden. Dette område er for dig, som ønsker en komfortabel og urban livsstil uden at gå på kompromis med naturskønne omgivelser.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere