Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava forvandler tidligere Greve-skole til helt nyt nabolag

22-03-2018, 08:07

Bonava forvandler tidligere Greve-skole til helt nyt nabolag

Boligudvikleren har købt den tidligere Tjørnelyskole, og forvandler området til et levende nabolag med mere end 250 rækkehuse og lejligheder samt en dagligvarebutik

I sommer ringede klokken ud fra sidste time på Tjørnelyskolen, og inden længe vil området igen genlyde af leg og børnestemmer. Det sker, når Bonava skaber et helt nyt nabolag under navnet ’Solviften’. Bebyggelsen er tegnet af Tranberg Arkitekter, og navnet henviser til den vifteformede udformning af bebyggelsen, der er valgt for at sikre mest muligt sollys i boligerne.

”Mange vil gerne bo i Greve, og derfor er det dejligt, at Tjørnelygrunden nu bliver forvandlet fra nedslidte bygninger til nye, solrige hjem med plads til endnu flere nye Greveborgere, ” siger borgmester Pernille Beckmann.

”Nærheden til god infrastruktur, skoler, daginstitutioner og indkøb er afgørende for især børnefamiliernes valg af bolig”, fortæller administrerende direktør Torben Modvig, Bonava Danmark. ”I Solviften skaber vi et varieret boligområde med rækkehuse og lejligheder, der lever op til netop disse krav”.

”Vi udvikler i alt 27.000 kvm i Greve, og har appetit på meget mere”, fortsætter Torben Modvig. ”Vi er på udkig efter flere områder til udvikling af gode boliger”.

Virksomheden sætter de første boliger til salg i foråret 2019, efter at lokalplanen for området er vedtaget.

Bonava-gruppen er Nordeuropas største boligudvikler, og omsatte i 2017 for 14,5 milliarder svenske kroner.

Læs mere om det kommende område her

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com