Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Solviften

Solviften greve lejlighed nybyggeri orangeri svanemærket

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Hjemligt nabolag tæt på fritidsaktiviteter, indkøb og natur

I Solviften får du nærhed til natur, hyggelige stunder på marinaen og let adgang til alt i hverdagen. Du bor i et rart og hyggeligt kvarter, og i dit nærområde venter smukke og sanselige oplevelser.

Greve byder på skøn natur i form af sand- og badestrand, søer, store grønne områder og bakkelandskab. Byen er livlig og huser flere spisesteder samt et veludstyret shoppingcenter, hvor der kan handles ind til alverdens lejligheder. Du er tæt på steder, hvor du kan koble af og trække vejret i helt frisk luft, men du er samtidig kun 25 minutter fra Københavns travle Rådhusplads.

Shoppingcenteret Waves ligger faktisk i cykelafstand, og ligeledes gør Strandvejen, hvor du kan få både cafémad og spise på restauranter med udsigt over vandet. I Greve er du heller ikke langt fra kulturelle oplevelser på blandt andet museet Arken, som har udstillinger med fokus på moderne kunst og desuden ligger utrolig smukt omringet af vand på 'Kunstens Ø'.

Tid til familien og tid til dig

I Solviften er der planlagt et hyggeligt nabolag med fælles grønne områder og orangeri. Byggeriet vil bestå af 6 punkthuse med ejerlejligheder, og indendørs vil der være fokus på at gøre stemningen lys og indbydende. Solviftens beliggenhed er tæt på gode institutioner, skoler og transportmuligheder, så børnene hurtigt og sikkert kan cykle til og fra skole.

I Greve er der mange gode foreninger og sportsklubber, hvor både du og børnene kan finde sjove og spændende fritidsaktiviteter samt nye bekendtskaber og legekammerater. Hverdagens logistik er ligetil med flere dagligvarebutikker tæt på dit nye hjem, og motorvejen når du hurtigt i bil, så transporttiden mindskes. Hundige station ligger også nært, og herfra kan du tage S-toget direkte mod København.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Solviften

Til salg/Indflytningsklar
Planlagt/Præsalg
Udsolgt
Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere