For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Kæmpe interesse for boliger på Søndre Havn

16-06-2017, 11:02

Søndag starter Bonava salget af boliger i Kystengen på Søndre Havn med mere end 400 boligkøbere på interesselisten.

Pressemeddelse d. 16. juni 2017

Nu på søndag d. 18. juni er der premiere på det seneste boligprojekt på Søndre Havn i Køge Kyst. Kystengen har 54 ejerlejligheder og 8 byhuse, og er skabt af den anerkendte tegnestue, Vandkunsten.

I udviklingen har arkitekterne lagt vægt på at skabe rum for fællesskabet, udsigt til grønt fra alle hjem, og ikke mindst et stykke spændende arkitektur.

”Vi er særligt stolte over den variation, der er skabt med facadernes forskydning, og ikke mindst den diversitet bygningen åbner op for. I Kystengen er der nemlig plads til alle – fra seniorer til børnefamilier og singler”, fortæller arkitekt MAA Elena Astrid Rojas fra Vandkunsten.

Boligerne findes i størrelserne 65-136 kvm med 1-3 soveværelser til priser der starter ved 2.095.000 kr. Der er flere end 400 boligkøbere skrevet op til projektet, og den store interesse glæder Bonava, der er Danmarks største boligudvikler.

”Kystengen er vores første projekt i Køge Kyst, og vi glæder os til at præsentere boligerne og nabolaget”, siger Kristina Olsen, salgs- og marketingdirektør i Bonava. ”Søndre Havn er et meget attraktivt område, og jeg er sikker på at vi kan tiltrække både lokale og familier fra København”.

Arrangementet holdes på Søndre Badevej i Køge søndag kl. 11-13, hvor Bonava byder på kaffe og is i det fine vejr.

Mere information om projektet findes på bonava.dk/Kystengen

Bonava er en af Nordeuropas førende virksomheder inden for boligudvikling. Bonava udspringer fra NCC og har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne. I dag har Bonava 1.600 medarbejdere og er aktive i Sverige, Tyskland, Finland, Danmark, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland med en omsætning på SEK 13,5 milliarder i 2016. Bonava’s aktier er noteret på Nasdaq børsen i Stockholm.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507