For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bonava skal opføre sit tredje boligbyggeri på Søndre Havn i Køge

23-05-2017, 00:00

Bonava har indgået aftale med Køge Kyst om køb af endnu en byggegrund på Køges Søndre Havn. Her vil boligudvikleren arbejde videre med at udvikle gode nabolag.

Danmarks største boligudvikler, Bonava, har indgået købsaftale om sin tredje boligkarré, på ca. 5.650 kvadratmeter og med en central beliggenhed på Søndre Havn i Køge. Her ønsker Bonava at opføre boliger af varierende størrelse, tilpasset forskellige målgrupper.

 

 

- Vi udvider nu vores i forvejen store satsning på Køge Kyst, hvor det er muligt at bo meget attraktivt til priser, der er noget lavere end i København. Med tre boligkarréer, der ligger i en samlet klynge, får vi perfekte muligheder for at arbejde med det, der er vores kendemærke, nemlig at udvikle det gode nabolag, siger Bonava’s adm. direktør Torben Modvig.

Det nye boligprojekt ligger midt på Søndre Havn og lige øst for de byggefelter, som Bonava erhvervede sidste år. Samlet står Bonava nu for næsten 18.000 kvadratmeter eller mere end ti procent af boligerne i hele Køge Kyst.

- Vi er meget glade for Bonava’s store engagement i udviklingen af Søndre Havn. Deres fokus på gode planløsninger, indbydende udendørsarealer og hyggelige nabolag går hånd i hånd med Køge Kysts vision for området, siger projektchef i Køge Kyst Jes Møller.
Bonava forventer at tage første spadestik til det nye byggeri i slutningen af 2018, og at de første beboere kan flytte ind ca. et år senere.

Alle med interesse for det nye byggeri kan finde mere information på Bonava.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev om Bonava’s tre boligprojekter på Søndre Havn.