For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Bonava laver enestående undersøgelse i otte lande

13-03-2017, 00:00

Da Bonava blev lanceret i foråret 2016, var visionen at skabe hyggelige nabolag, hvor mennesker er glade for at bo. Det betyder naturligvis forskellige ting for forskellige mennesker i forskellige lande. Bonava besluttede derfor at iværksætte en dybdegående undersøgelse af hvad der gør, at mennesker trives i deres nabolag i de otte markeder, som Bonava arbejder i: Danmark, Sverige, Tyskland, Finland, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland.

“Vores vision handler om at skabe hjem og nabolag, hvor mennesker føler sig hjemme. Derfor er det afgørende for os altid at være nysgerrige, og lære og forstå hvad der gør mennesker glade for deres nabolag. Svarene fra undersøgelsen danner basis for mange af vores fremtidige aktiviteter”, siger Torben Modvig, administrerende direktør for Bonava i Danmark. 

Undersøgelsen er enestående indenfor sit område, og gennemføres i samarbejde med det svenske konsulentfirma, Cliente. De første resultater bliver præsenteret senere på måneden.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507