Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava laver enestående undersøgelse i otte lande

13-03-2017, 00:00

Bonava laver enestående undersøgelse i otte lande

Da Bonava blev lanceret i foråret 2016, var visionen at skabe hyggelige nabolag, hvor mennesker er glade for at bo. Det betyder naturligvis forskellige ting for forskellige mennesker i forskellige lande. Bonava besluttede derfor at iværksætte en dybdegående undersøgelse af hvad der gør, at mennesker trives i deres nabolag i de otte markeder, som Bonava arbejder i: Danmark, Sverige, Tyskland, Finland, Norge, Skt. Petersborg, Estland og Letland.

“Vores vision handler om at skabe hjem og nabolag, hvor mennesker føler sig hjemme. Derfor er det afgørende for os altid at være nysgerrige, og lære og forstå hvad der gør mennesker glade for deres nabolag. Svarene fra undersøgelsen danner basis for mange af vores fremtidige aktiviteter”, siger Torben Modvig, administrerende direktør for Bonava i Danmark. 

Undersøgelsen er enestående indenfor sit område, og gennemføres i samarbejde med det svenske konsulentfirma, Cliente. De første resultater bliver præsenteret senere på måneden.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com.

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507