Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava lancerer nyt rækkehusprojekt i Vedbæk

12-09-2016, 15:26

Vedbæks første svanemærkede projektboliger

Søndag lancerede Bonava Danmark, tidligere NCC Bolig, første del af et nyt stort rækkehusprojekt kaldet Søhusene i Vedbæk Park. Boligerne er Vedbæks første svanemærkede projektboliger

Bonava har netop lanceret rækkehusprojektet, Søhusene i Vedbæk Park, der udgør de første 53 af i alt 103 boliger i det forhenværende Henriksholm.

Projektet tager udgangspunkt i den eksisterende fredskov og terrænspring, hvor boliger, legeområder, naturfitness og boldbane integreres naturligt i landskabet. Søhusene er opkaldt efter en lille sø, der ligger i den østlige del af området.

Rækkehusene, der er i to og tre plan med 122-161 m2, er udviklet i samarbejde med den kendte tegnestue, Danielsen Architecture.

”De nye boliger afspejler den tid vi er i nu”, fortæller stifter og arkitekt Kasper Danielsen fra Danielsen Architecture. ”De skal leve op til nutidens forventninger og tendenser, men samtidig er det nødvendigt at sikre sig, at de er robuste nok i deres fysiske og æstetiske udtryk til, at de kan leve i mere end 100 år”.

Hos Bonava, der også selv står for byggeriet, er der glæde over at salget nu er i gang. Boligudvikleren købte grunden af statens ejendomsselskab, Freja, for godt et år siden, og sideløbende med udviklingsprocessen er der foregået en lokalplansproces, der blev afsluttet i august.

”Jeg synes vi har fået skabt nogle vellykkede hjem og nabolag”, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava Danmark. ”Husene er tilmed svanemærkede, hvilket matcher vores strategi om at levere gode og sunde familieboliger til flere”.

Med Søhusene i Vedbæk Park passerer antallet svanemærket boliger som Bonava har afleveret eller sat i salg over 400 enheder, hvilket gør virksomheden til Danmarks mest bæredygtige boligudvikler.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Dorte Andersen på tlf. 41 70 45 07 eller dorte.andersen@bonava.com

 

Læs mere om de nye rækkehuse i Vedbæk her

 

Dorte Andersen
Dorte Andersen

Kommunikationschef

+45 4170 4507