Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kom til et ægte åbent hus

Oplev dit nye hjem og gå på opdagelse i de hyggelige nabolag

Tag med ud og oplev en rummelig fremtid i grønne omgivelser. Vi sørger for aktiviteter til børnene samt information om de nye nabolag fra spændende personer, imens du ser prøveboligen - og vi giver gerne et lift. Velkommen til et ægte åbent hus.

Få information om de nye nabolag og dine muligheder

Oplev det nye nabolag, se prøveboligerne og få information om boligerne og lokalområdet fra bl.a. arkitekter, skoleledere, naboer, Bonava-medarbejdere og andre relevante folk. Du kan også møde Danske Bank og få rådgivning til dine finansielle muligheder.

Aktiviteter for børnene

Imens du oplever de nye hjem og nabolag afholder vi aktiviteter for børn og barnlige sjæle. De kan kan hygge sig med f.eks. æblemostpresning, lave deres egen kokedama og deltage tegnekonkurrence med præmie på højkant. Nogle steder er det også muligt at komme indenfor i byggeriet.

Vi giver et lift 

Hver søndag åbner vi døren i et af vores projekter, hvor du kan opleve et ægte åbent hus. Vi sørger for spændende gæster til at give information, og har du brug for et lift sørger vi også for dette. Passer datoen dig ikke, er du altid velkommen til at få en privat fremvisning i området.

Har du brug for et lift?

Ja tak, jeg vil gerne have et lift

Oplev de nye rummelige nabolag

Nye boliger i allerød

Drabæk Huse i Allerød - børnevenligt og bæredygtigt nabolag

Nyd en kop kaffe på terrassen imens børnene går på eventyr i Grønningen, nabolagets fælles grønne område. Kom indenfor i bæredygtige rækkehuse, der ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er plads til store armbevægelser. Oplev nabolaget og se prøveboligen til ægte åbent hus d. 11. november.

Læs mere om nabolaget og hjemmene her
siteassets/landingpages/ah/vaerloese_proevebolig_400x400.jpg

Filmhusene i Værløse - svanemærkede rækkehuse i historisk nabolag

Midt i Flyvestation Værløses enestående naturområde ligger Filmhusene, med plads til udendørs leg i mellem boligklyngerne og natur oplevelser langs den gamle landingsbane. Oplev nabolaget og se prøveboligen til ægte åbent hus d. 28. oktober.

Læs mere om nabolaget og hjemmene her
siteassets/landingpages/ah/vedbaek-proevebolig-400x400.jpg

Vedbæk Park Øst - svanemærkede rækkehuse fem minutter fra Øresund

Få mere plads til at nyde hinandens selskab i miljøvenlige rammer og lad børnene lege trygt på aktivitetsstien, der samler nabolaget i Henriksholm. Oplev nabolaget og se prøveboligen til ægte åbent hus d. 4. november.

Læs mere om nabolaget og hjemmene her
siteassets/landingpages/ah/koege-400x400.jpg

Kystengen - nye lejligheder i Køge Kyst

Gå på opdagelse blandt butikker og udstillinger i den nye kulturelle bydel på Køge Kyst eller find badetøjet frem til strandhygge. Oplev nabolaget og de nye hjem til ægte åbent hus d. 14. oktober.

Læs mere om nabolaget og hjemmene her
siteassets/landingpages/ah/glostrup_proevebolig_400x400.jpg

Egehusene i Glostrup - skøn, grøn beliggenhed nær centrum

Egehusene er centralt beliggende og har gode aktivitetsmuligheder for børn og voksne lige rundt om hjørnet fra dit hjem. Her finder du lejligheder på 77-133 kvm. blot 100 meter fra Glostrups Idrætsanlæg Oplev nabolaget og prøveboligen til ægte åbent hus d. 21. oktober.

Læs mere om nabolaget og hjemmene her

Har du brug for et lift?

Ja tak, jeg vil gerne have et lift

Kendt arkitektur

Tegnet af anerkendte arkitekter

Grønne områder

Bo tæt på naturen

Svanemærkede hjem

Energivenligt og nemt at vedligeholde

Trygge nabolag for børn

Plads til leg og aktiviteter

siteassets/landingpages/plads-til-mere/two-people-walking-through-forest800x500.jpg

Mere plads til naturen

Svanemærkning, bæredygtighed og grønne omgivelser er nøgleord, som beskriver vores hjem. Nyd den friske luft fra nabolagets natur eller slå benene op i stuen med god samvittighed, da hjemmets svanemærkning og bæredygtige profil sikrer dig og din familie et godt indeklima.

siteassets/landingpages/plads-til-mere/family_c0b2330_rgb800x500.jpg

Mere plads til familietid

Bo i et hjem, hvor der er plads til dine børns opvækst, med alt hvad der hører til igennem årene. Et Bonava-hjem giver dig mere plads til hele familien, med rummelige børneværelser og hyggelige haver, hvor familien samles omkring aftensmaden under åben himmel.

Har du brug for et lift?

Ja tak, jeg vil gerne have et lift