Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Åkæret 3, 03. sal, lejl. 4 Fem søstre, Tårn 2

Solgt

Åkæret 3, 03. sal, lejl. 4, 3 rum, 106 m²

Åkæret 3, 03. sal, lejl. 4

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
106 m²
Rum
3
Etage
3 af 12
Indflytning: Q4 2016
Faciliteter::
Altan
Solgt

Åkæret 3, 03. sal, lejl. 4, 3 rum, 106 m²

Åkæret 3, 03. sal, lejl. 4

Bo centralt med spektakulær udsigt fra de store altaner, mens du nyder de rolige omgivelser og åen.

Denne ejerlejlighed har udsigt til Ådalens skråninger og byen, og er centralt beliggende i Vejle.

Velkommen til Tårn 2 i Vejle

Tårn 2 er det sidste af Vejles ”Fem søstre”, der rejses med 48 indbydende ejerlejligheder på 87-135 kvm fordelt på 2, 3 eller 4 værelser. Denne lejlighed er en type D på 106 kvm med en skøn altan på 40 kvm, hvor både morgenmad, drinks og solen kan nydes. Der er trappeopgang med elevator til lejligheden. Herudover medfølger et depotrum til opbevaring.

Til dig, som samler familien – type D

Gennem entréen træder man direkte ind i lejlighedens samlingsrum – det store køkken/alrum. Det lyse køkken er placeret til venstre for entréen og er indrettet med køkken-ø. Fra spiseafdelingen og opholdsafdelingen er der adgang til altanen. Altanen er 40 kvm stor og er dermed den største i tårnet, så der er rig mulighed for at finde en privat lækrog. Den nordvendte altan har mere end 180-graders udsigt. Der er desuden kig gennem hele lejligheden – så du har mulighed for at nyde udsigten i fulde drag. Lejligheden giver dig plads til at samle familien over middagen i det skønne køkken/alrum, så det bliver dig, der holder sommerfesterne. Lejligheden rummer desuden to skønne værelser, hvilket altid giver plads til gæster, eller du kan indrette det ene til børn eller børnebørn.

Tæt på byen – omgivet af natur

Tårn 2 ligger midt i smørhullet mellem Vejle Ådal og byens centrum. Lejlighederne har alle en enestående udsigt til Ådalens naturskønne omgivelser, der kan tage pusten fra de fleste. Lejlighedernes gode beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med det rekreative områdes fred og ro – udsigt til afslapning.

Se flere lejligheder til salg i Fem Søstre
Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fem søstre, Tårn 2

Nu fuldendes de Fem Søstre; sidste chance for at købe de skønne lejligheder med fantastisk udsigt over byen og den smukke Vejle Ådal. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os