Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 99, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Separat soveafdeling og privat have

Slap af med en god bog i den hyggelige sofakrog eller byd gode vennerne på en dejlig middag i det åbne køkken/alrum. Dette er et hjem, hvor der er plads til at leve livet.

Dette hjem er en gavlbolig, der ligger godt placeret i det naturskønne nabolag Vedbæk Park Vest. Her kan du se frem til at bo tæt på centrum og en kort gåtur fra Øresund. Hjemmet er en boligtype A på 126 kvm med et dejligt køkken/alrum, tre rummelige soveværelser og en privat have med en god terrasse. Velkommen til et hjem, der tilbyder gennemtænkte kvalitetsløsninger i et attraktivt og familievenligt nabolag.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. I entréen har du mulighed for at indrette et praktisk bryggers med en integreret, svanemærket vaskesøjle. Her kan du nemt vaske og tørre træningstøjet efter en løbetur langs vandet.

Køkken/alrum

I det åbne køkken/alrum har du et Svane Køkken i høj kvalitet med god bordplads. Køkkenet er i modellen ’avantgarde’ med en flot hvid bordplade samt en underlimet vask. Her har du god plads til at eksperimentere med nye opskrifter og overraske familien med hjemmebagt kage.

Stue

Det nybyggede hjem byder på en stor stue, hvor du har gode muligheder for at indrette en hyggelig sofakrog. Her er der også fin plads til et stort spisebord, hvor familien kan samles.

Badeværelser

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen finder du hjemmets badeværelse med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og en hvid bordplade. I hele hjemmet reguleres varmen via gulvvarme for at give et godt indeklima.

Soveværelser

På hjemmets første sal finder du en soveafdeling med tre gode soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe i alle værelserne, alt efter dit behov. De tre soveværelser har gode indretningsmuligheder, så ungerne kan få præcis det værelse, de ønsker. I alle tre værelser løber et lyst trægulv, der giver et skandinavisk udtryk til hjemmet.

Terrasse og have

Ved indgangen til dit nye hjem får du en hyggelig terrasse, samt et praktisk skur, hvor du kan opbevare mountainbiken eller barnevognen. Her finder du også din personlige parkeringsplads. Fra hjemmets stue er der udgang til en sydvendt terrasse med privat have, hvor du kan nyde solen, mens børnene leger i græsset.

Faciliteter

Med et hjem i Vedbæk Park Vest har du mange tilvalg, så du kan skabe det hjem, du drømmer om. Du kan, for eksempel, vælge at få etableret en carport til bilen. Derudover har du i dit nye hjem to franske altaner på første salen, så du kan åbne dørene op og få lys og luft ind i værelserne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere