Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 98, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Stor endebolig og afslapning på den solbeskinnede terrasse

Velkommen til dit svanemærkede hjem med hjerterum og dejlig åben indretning. Her kan du slå benene op og nyde udsigten over nabolaget fra sofaen, mens børnene leger på det opvarmet gulv.

Dette er en stor boligtype B i tre etager på 160 kvm, med plads til familien med hele tre børneværelser samlet i en soveafdeling og et master bedroom på anden sal. Glæd dig til en hverdag i smukke omgivelser, hvor børnene trygt kan løbe omkring, mens du laver mad i det store køkken.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med flisebelagt gulv. I entréen er der indrettet en væg af skydelåger, hvor vaskesøjlen står gemt. En praktisk detalje, der bidrager til at holde en den nordiske stil med rene linjer.

Køkken

I dette hjem har du et stort køkken fra uno form med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Køkkenet er indrettet i med energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet har du skydedør ud til forhaven, så du kan åbne køkkenet endnu mere op.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen har du et gæstetoilet i lyst, skandinavisk design. Både på første og anden sal har du et dejligt badeværelse med bruseniche, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal finder du soveafdelingen med tre soveværelser. I flere af værelserne har du fransk altan, så du får endnu mere ud af dagslyset.

Master bedroom

På anden, og øverste, etage kan du indrette dit eget master bedroom med walk-in-closet. Her har du også et tilstødende badeværelse samt udgang til en cirka 20 kvm stor tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Terrasse og have

Fra stuen kan du åbne op ud til den vestvendte terrasse og have, hvor du kan skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Haven er omkranset af et træværk og en bøgehæk, der skaber privatliv i haven.

Faciliteter

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et depotrum under trappen til opbevaring samt et skur i forhaven.

Parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
160 m²
Byggegrund
127 m²
Soveværelser
4
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere