Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 94, 3 soveværelser, 126 m²

2 kommende åbne huse

2 kommende åbne huse

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Udsigt til fredskoven og walk-in-bryggers

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om aftensmaden.

Rækkehuset er boligtype A og er en dejlig gavlbolig, der ligger ud mod den grønne fredskov. Hjemmets 126 kvm er effektivt udnyttet med et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et walk-in-bryggers, et badeværelse samt en dejlig have, hvor du kan plante dine favorit blomster.

Entré

Du træder ind i den dejlige entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. I entréen finder du et walk-in-bryggers, der er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Her har du også plads til at opbevare dit overtøj og sko.

Køkken

Hjemmet byder på et dejligt Svane Køkken. Her har du gode tilvalgsmuligheder, så du kan designe dit køkken, som du ønsker det.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretningsmuligheder, det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan indrette en dejlig spiseplads, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring aftensmaden, uden at gå på kompromis med den hyggelig sofakrog. Fra stuen er der udgang til hjemmets terrasse og have gennem en stor skydedør, hvilket giver et flot lysindfald.

Gæstetoilet og badeværelse

Hjemmet byder på et badeværelse og gæstetoilet i nordiske materialer. Gulvene er belagt med en moderne, lysegrå flise. Begge rum har vandbesparende armaturer fra Hans Grohe, til gavn for miljøet og din pengepung.

Soveværelser

Du finder tre gode soveværelser i hjemmet. Alle værelserne er indrette med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft. Derudover er soveværelserne, såvel som resten af hjemmet, opvarmet via gulvvarme, hvilket sikre en behagelig temperatur. Hvis du blot har brug for to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, gæsteværelse eller hobbyrum.

Terrasse og have

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets terrasse, hvor det er muligt at indrette med havemøbler, så familien kan nyde aftensmaden sammen under åben himmel. Hjemmets lukkede have går op til en grøn kile, hvilket giver en hyggelig stemning.

Faciliteter

Til hjemmet medfølger et praktisk skur, hvor du kan stille cyklen, rulleskøjterne eller barnevognen. I nabolaget finder du en aktivitetssti, hvor ungerne kan lege frit, og du kan blive udfordret på naturfitness.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Q3 2019
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere