Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 92, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Lukket have og tre soveværelser

Dette hjem byder på 120 kvm livskvalitet og hygge i smukke omgivelser. Slå benene op og nyd eftermiddagskaffen på terrassen efter en løbetur langs Øresund.

Velkommen hjem til dette nybyggede hjem, der kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad. Rækkehuset er godt beliggende ud til fredskoven og byder på tre skønne soveværelser, et kvalitetskøkken og et rummeligt badeværelse. Vedbæk Park Vest danner rammen om en aktiv og familievenlig hverdag, med masser af lys og luft fra det eftertragtede nabolag.

Entré

Du træder ind i en skøn entré med et flot lysindfald. Her fornemmer du straks hjemmets hyggelige rammer, og man føler sig hurtigt hjemme. Glæd dig til at bo i et hjem, der er gennemtænkt til dine behov.

Køkken/alrum

Hjemmet har et lyst køkken fra Svanekøkken med god køkkenbordplads til at bage surdejsbrød og eksperimentere med nye krydderurter. I forlængelse af køkkenet er der fin plads til at indrette en dejlig spiseplads, hvor du kan samle vennerne til en hyggelig aften.

Stue

Den lyse stue giver mulighed for gode indretningsløsninger, så du kan nemt skabe en hyggelig sofakrog, hvor du sammen med dine kære, kan se en god film på en gråvejrsdag. Rummet har et flot lysindfald fra store vinduespartier og er flot indrettet med fine trægulve.

Gæstetoilet og badeværelse

Både gæstetoilettet og badeværelset er centralt beliggende på hver etage. Gæstetoilettet i stueetagen byder på et lysegråt flisegulv samt vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. De gode materialer går igen i badeværelset på førstesalen, hvor du også har en flisebeklædt bruseniche.

Soveværelser

I dit nye hjem finder du tre skønne soveværelser med et flot lysindfald fra de store vinduer. I alle værelser, kan du vælge at tilkøbe garderobeskabe til tøj og sko efter eget ønske. En praktisk detalje i hverdagen. I to af værelserne har du en franskaltan, så du kan åbne op og invitere nabolagets lys og luft indenfor.

Terrasse og have

Hjemmets store vestvendte terrasse fungerer som en forlængelse af hjemmet i sommerhalvåret. Her er der god plads til at skabe en oase med fine lanterner og havemøbler, hvor familien kan samles.

Faciliteter

Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, hvilket skaber en behagelig temperatur, mens store og små fødder holdes lune i vintermånederne. I entréen finder du et walk-in-bryggers, der er indrettet med en integreret vaskesøjle i højest mulig energiklasse. Det er derfor nemt for dig at vaske og tørre badetøjet efter en aftendukkert i Øresund.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
120 m²
Byggegrund
121 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.251 kr.
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere