Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 91, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Terrassehygge og uno form køkken

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor du kan invitere gode venner på en festlig middag.

Rækkehuset er boligtype A og godt beliggende ud til fredskoven. Hjemmets 120 kvm er effektivt udnyttet, og her har der været fokus på en bæredygtig hverdag i høj kvalitet. Hjemmet danner rammen om et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et badeværelse samt to terrasser, hvor du kan nyde solen både morgen og aften.

Entré

Du træder ind i entréen, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her har du muligheden for at indrette et walk-in-bryggers med integreret vaskesøjle og god plads til opbevaring. En praktisk detalje, så overtøjet, gummistøvlerne og handskerne er pænt gemt væk.

Køkken/alrum

Hjemmet byder på et flot uno form køkken i høj kvalitet. Køkkenet er praktisk indrettet i lyse farver og god køkkenbordplads, hvor du kan bage pandekager med børnene om søndagen. Ud fra køkkenet kan du indrette en fin spiseplads, hvor du kan samle venner og familie til festlige stunder.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens store vinduer giver rummet et enestående lysindfald og det er kun fantasien, der sætter grænser, for din indretning. Glæd dig til at slå benene op og se en spændende film i dit nye sofahjørne.

Badeværelse og gæstetoilet

Dette hjem byder på et gæstetoilet og et badeværelse. Gulvene er belagt med en klassisk flise og er opvarmet via gulvvarme, så små som store fødder holdes lune i de kolde måneder efter morgenbadet.

Soveværelser

På første sal har du tre lyse værelser, hvor du kan skabe dit personlige hjem, med hyggelige indretningsmuligheder. Her har du også muligheden for at tilkøbe garderobeskabe, så dit tøj er godt opbevaret. En dejlig luksus i hverdagen.

Terrasse og have

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets terrasse og have, hvor det er muligt at indrette med havemøbler og en grill, så du kan nyde aftensmaden under åben himmel.

Faciliteter

På hjemmets østlige side har du din private p-plads. På denne side finder du også et praktisk skur, hvor du kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
120 m²
Byggegrund
123 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.255 kr.
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.