Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 89, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Køkken/alrum og privat have

Læn dig tilbage og slå benene op i den hyggelige sofakrog eller inviter venner til en lækker middag i det åbne køkken/alrum. Dette er et hjem, hvor man med det samme føler sig godt tilpas.

Dette nye rækkehus er en gavlbolig, der ligger godt placeret ud mod fredskoven. Her kan du glæde dig til lys og luft, samt en skøn udsigt til gamle træer. Hjemmet er en boligtype A på 126 kvm med et dejligt køkken/alrum, tre rummelige soveværelse og en privat have. Velkommen til et hjem, der tilbyder gennemtænkte kvalitetsløsninger i et familievenligt nabolag.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem. I entréen har du en vaskesøjle gemt væk bag skabslåger, og her har du også mulighed for at indrette et praktisk bryggers.

Køkken/alrum

I det åbne køkken/alrum finder du et dejligt Svane Køkkeni høj kvalitet med god bordplads. Køkkenet er i modellen ’avantgarde’ med en flot hvid bordplade samt en underlimet vask. Glæd dig til at eksperimentere med nye opskrifter og imponér familien med en lækker middag.

Stue

Det nybyggede hjem byder på en stor stue, hvor du har gode muligheder for at indrette en hyggelig sofakrog. Fra stuen er der udgang til hjemmets terrasse og have, hvilket giver et enestående lysindfald til rummet. Derfor får du også en hyggelig udsigt til skovens smukke træer.

Badeværelser

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen finder du hjemmets badeværelse med vandbesparende bruseniche og en hvid bordplade.

Soveværelser

På hjemmets første sal finder du tre rummelige soveværelser. Her kan du tilvælge garderobeskabe, så dit tøj er pænt opbevaret. De tre soveværelser har gode indretningsmuligheder, så ungerne kan få præcis det værelse, de ønsker.

Terrasse og have

Ved indgangen til dit nye hjem får du en hyggelig terrasse samt et praktisk skur til opbevaring af rulleskøjter eller barnevognen. Her finder du også din personlige parkeringsplads. Fra hjemmets stue er der udgang til en terrasse med have, hvor du kan indrette med hyggelige lanterner og nyde solen, mens børnene leger i græsset.

Faciliteter

Med et hjem i Vedbæk Park Vest har du mange tilvalg, så du kan skabe det hjem, du drømmer om. Du kan, for eksempel, vælge at få etableret en carport til bilen. Derudover, får du to fine franske altaner på første salen, så du kan åbne dørene op og få lys og luft i dit hjem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere