Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 87, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Privat have og svanemærket hjem

Kom indenfor i dit arkitekttegnede rækkehus, der er kendetegnet af nordiske detaljer og egen tagterrasse. Velkommen hjem til et gennemlyst stueplan med plads til hjerterum.

Denne boligtype B er et lyst hjem i tre etager på 152 kvm med plads til hele familien. Her får du et gennemlyst og åbent stueplan med lukket baghave samt et master bedroom på anden sal, tre soveværelser og to badeværelser.

Entré

Fra din flisebeklædte forhave træder du ind i entréen. Entréen er flerfunktionel med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, så du bagved lågerne kan designe dit eget bryggers med bord eller måske blot have en bøjlestang til overtøjet. Samtidig er der en skydedør ind til stuen, så du kan lukke af mens du ordner vasketøjet.

Køkken

I dit nye køkken er der indrettet med tidløse og hvide køkkenelementer fra Svane Køkken. De hårde hvidevarer fra Siemens er af højeste energimærkning. Køkkenet er rummeligt og her er god bordplads, så du kan kreere spændende retter til dine gæster.

Stue

Hele stuetagen er et åbent rum, så du får masser af lys. Stuen er både rummelig og kvadratisk, så her er god plads til at indrette dig, som du ønsker. Du kan både have et stort spisebord og en hyggelig sofakrog.

Gæstetoilet og badeværelse

I dette hjem har du hele to badeværelser med bruseniche, et på første og anden sal. I stueetagen har du derimod et gæstetoilet. De er alle indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre regulære værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I det største soveværelse er der en lille altan, der er ideel til når dynerne skal luftes.

Master bedroom

Indfri drømmen om dit eget master bedroom med walk-in-closet og badeværelset på anden sal. Her har du udgang til en cirka 20 kvm stor træbeklædt tagterrasse, hvor der er plads til fordybelse.

Terrasse og have

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og vender mod vest, så du får glæde af eftermiddagssolen. Hele baghaven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, så du har privatliv, når du soler. Om morgen er det ideelt at sidde i forhaven og nyde kaffen.

Parkering og faciliteter

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund – og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et lille skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller udstyr til din udendørs træning på aktivitetsstien.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
148 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere